Menu

Great Place To Work-Certified™

90NORTH

Great Place To Work™ Certified
April 2023 - April 2024

Over deze organisatie

De 90NORTH groep levert ICT advies, implementatie en beheer vanuit 7 bedrijven met ieder hun eigen expertise op het gebied van networking, low-code, systeembeheer & servicedesk, werkplek, cloud (adoptie), security, regie, sourcing en programma management. Wij hebben als collectief een gezamenlijk doel: “Unlimiting IT”. Als mens en professional delen we een passie voor moderne technologie, koesteren onze ‘can do’ mentaliteit en omarmen ondernemerschap.

Geert Zaal, Netwerk Engineer
“Het is voor mij belangrijk om mezelf te kunnen zijn op een plek waar je veel tijd doorbrengt. Bij 90North kan dat perfect! Alle deuren staan open. Met iedereen is een praatje te maken ongeacht de positie van de persoon. Dat maakt de sfeer informeel en prettig, wat niet makkelijk is in een divers bedrijf als dit.”
Hans den Hartog, Directeur
“We zijn bij 90North trots op de erkenning als gecertificeerde great place to work. We opereren niet alleen in een competitieve arbeidsmarkt waarin talent schaars is, maar hechten oprecht veel waarde aan een werkomgeving waar vertrouwen hét fundament is, collegialiteit vanzelfsprekend en we trots zijn op wie we zijn en wat we doen.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij 90NORTH

Op jouw eerste werkdag zorgen wij dat jij met een kopje koffie of thee ontvangen wordt en gedurende de ochtend kennis maakt met verschillende collega's binnen onze groep. Op deze manier krijg je een goed beeld van hoe 90North Groep precies in elkaar zit, en worden de praktische zaken uitgelegd.

We zorgen ervoor dat je alle middelen ter beschikking krijgt om direct aan de slag te gaan. De ochtend sluiten we af met een heerlijke lunch, waarna je rustig de tijd krijgt om een en ander in te richten en om verder kennis te maken met de organisatie.

De gehele onboarding periode duurt ongeveer 3 maanden. Tijdens deze periode zijn we graag in contact met onze nieuwe collega en vinden we het belangrijk dat je een zachte landing krijgt binnen onze organisatie.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified