Menu

Great Place To Work-Certified™

12Build

Great Place To Work™ Certified
Juni 2023 - Juni 2024
Great Place To Work™ Certified
Juli 2022 - Juli 2023
Great Place To Work™ Certified
Juni 2021 - Juni 2022

Over deze organisatie

12Build stimuleert optimaal samenwerken in de bouw. Wij matchen (vaste) bouwpartners op trackrecord en expertise en optimaliseren het offerteproces tussen bouwspecialist en hoofdaannemer. Dit doen we met een grote glimlach, want trots en passie staan bij ons centraal!

Robbin Stegers, Marketeer
“De kernwaarden Joy, Drive en Openness zitten bij 12Build verankerd in alle vezels van het bedrijf. Collega's zijn enorm getalenteerd, vriendelijk en elke dag een plezier om mee te werken. Dit, samen met een duidelijke gedeelde visie, maken van 12Build een 'great place to work'.”
Peter Brouwer, Manager Head of Sales General Contractors
“Een leven lang leren staat bij ons centraal. Wij helpen elkaar en de bouwsector verder. Dit doen we als een steeds grotere familie. Het gaat niet om ‘jij’, maar om ‘wij’. Hier sluiten onze kernwaarden naadloos op aan. We love shiny eyes!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij 12Build

Je eerste werkdag is altijd spannend. Wat doe ik aan? Ben ik op tijd? Hoe zijn de collega’s? Die spanning ben je gelukkig snel kwijt. Op kantoor merk je dat de sfeer bij ons heel relaxed is en dat je nieuwe collega’s je overal mee helpen. Op je eerste werkdag koppelen we je aan een buddy die je helpt een echte 12Builder te worden. Die collega laat je kennis maken met de rest van je collega’s. De eerste weken speel je de onboarding-bingo met allerlei opdrachten. Als eerste in de Daily meeting zitten, bijvoorbeeld. Of op kantoor Zwolle de trap nemen, negen verdiepingen omhoog. Heb je bingo? Dan krijg je van ons een dinerbon om lekker uit eten te gaan! 

Maar daar houdt het niet op. Onze onboarding duurt 20 weken. We leren jou onder andere over onze organisatiedoelen en we plannen cultuursessies, zodat je onze kernwaarden kent. Ben je volledig geland en voel je je een echte 12Builder? Dan gaan we aan de slag met je eigen ontwikkeling. Je start met 360-graden feedback, doet een DISC-scan doen en stelt met collega’s doelen op. Je hebt ook de mogelijkheid een training te kiezen die past bij je persoonlijke doelen. We leren je alles over de 7 eigenschappen van Covey en de GRIP methode om slimmer te werken. Ook plannen we regelmatig feedbacktalks om te bespreken hoe het gaat en of je ergens hulp bij nodig hebt. Heb je de onboarding doorlopen? Gefeliciteerd! Om dit te vieren krijg je het enige echte 12Build vest én mag je vanuit 12Build een schenking doen aan een goed doel naar keuze.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified