Flag

House of Performance

Branche
Advies/Consultancy
Locatie
Utrecht
Opgericht in

1998

Aantal medewerkers

69

Website

hofp.nl

Logo-HOP-Great-Place-to-Work-certified
House-of-Performance-Great-Place-To-Work-Certified

Over deze organisatie

House of Performance is hét consultancy en interim management bureau dat mensen, teams en organisaties laat excelleren! En al meer dan 20 jaar dé specialist in het continu verbeteren van prestaties op de werkvloer. Onze klanten zijn top 10 spelers in sectoren als finance, retail, zorg, mobiliteit, energie en overheid. Binnen én buiten Nederland.

Sjoerd-Hogenbrink-House-of-Performance-Great-Place-To-Work-Certified2
“Omdat we continu met elkaar in gesprek blijven over jouw persoonlijke belangen en ontwikkeling, de impact die we willen maken bij de klant en het belang van onze organisatie. En ook over het spanningsveld die deze driehoeksverhouding soms veroorzaakt. Dat is waarom wij een Great Place to Work zijn. We doen het samen. Met open vizier, de juiste intenties en onze kernwaarden centraal.”
Sjoerd Hogenbrik
Partner
99%
Een gevoel van trots op de prestaties van het team
98%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
98%
Er heerst een sterk familie-/teamgevoel en we staan gezamenlijk voor onze zaak
97%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
House-of-Performance-Great-Place-To-Work-Certified-5

Great Place to Work over

House of Performance is Great Place To Work Certified!  

We vroegen aan de medewerkers bij House of Performance wat hun belangrijkste motivatie was om bij deze organisatie te werken: op 1 staat het geloof in de missie en dienst van de organisatie, gevolgd door de mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. 

Lees meer
Frank-Bekkers-House-of-Performance-Great-Place-To-Work-Certified
“HofP is voor mij een Great Place To work vanwege onze missie ‘mensen laten excelleren’. Bij onze grote diversiteit aan klanten vertaalt dat zich in uitdagende verandermanagement-opdrachten die er op gericht zijn om resultaten te verbeteren en waarbij de mens altijd centraal staat. Zelf blijf ik excelleren door o.a. de interne goede begeleiding en mijn jaarlijkse persoonlijke ontwikkelingsbudget. Daarmee bepaal ik zelf hoe en waarop ik mijzelf wil ontwikkelen.”
Consultant
Frank Bekkers

Werken bij

Je eerste dag
Die eerste dag is de eerste indruk. We weten allemaal hoe belangrijk deze is, dus de eerste keer dat je bij ons binnenwandelt als collega nemen we heel serieus. We verwelkomen je persoonlijk, en nemen eerst uitgebreid de tijd voor koffie. Dan bekijken we je nieuwe werkplek, ons kantoor en geef je de aanwezige collega’s een corona-elleboog of knikje. Ook krijg je van ons de HofP-essentials. De belangrijkste is misschien wel de voordeursleutel van ons kantoorpand. Ons kantoor in hartje Utrecht is echt ons thuis; onze almende. Je bent hier altijd welkom en als HoPper heb je altijd toegang. In deze tijden stemmen we afwezigheid wel zorgvuldig af zodat we de benodigde afstand van elkaar kunnen houden en zo veilig kunnen samenwerken. We werken nog steeds vooral thuis. Veel van de kennismakingsgesprekken met collega’s vinden dan ook plaats in een online setting.

Ook krijg je natuurlijk de accountgegevens voor onze systemen en je mobiele telefoon. We voegen je meteen toe aan alle relevante HofP app-groepen en Microsoft Teams. Bijvoorbeeld aan de groep ‘HofP News’. Hierin komt alle zin én onzin voorbij die we met elkaar willen delen. Toegegeven: de onzin wint het regelmatig. 

In je eerste week 
In je eerste week krijg je ook een buddy toegewezen die in de eerste periode naast je staat. Zie het als een directe hulplijn voor alles waar je binnen HofP tegenaan loopt. Dat buddysysteem werkt twee kanten op. Onze nieuwe collega’s voelen zich gesteund, en wij als organisatie halen hier vaak waardevolle feedback uit. Gewoontes sluipen er gemakkelijk in en zijn lang niet altijd de beste weg. Die input van nieuwe collega’s brengt ons vaak op de beste ideeën. En als wij ergens blij van worden, is het wel als het beter kan.  

De week sluiten we bij HofP altijd in stijl af met onze vrijdagmiddagborrel en befaamde Borrelpraat. Ook die vindt momenteel online plaats. Je zal dan gevraagd worden hoe je je eerste week hebt ervaren; wat was goed en wat kunnen wij volgens jou beter doen? Misschien vraag je je af hoeveel je daar al over kan zeggen na een paar dagen? Behoorlijk wat is onze ervaring; en we zijn altijd blij om te zien dat nieuwe collega’s meteen kritisch durven zijn. Dan weten we zeker dat we weer een geweldige match hebben toegevoegd aan ons team.    

Tijdens je eerste maand 
In het inwerkprogramma dat voor iedere HoPper wordt opgesteld voor de eerste 4 weken laten we bewust ruimte voor veel (online) kopjes koffie. We zien dit als de beste en snelste manier om je collega’s en organisatie snel te leren kennen. 

Naast de gesprekken in deze meer informele sfeer, zorgen we er ook voor dat je in je eerste maand kennismakingsgesprekken hebt met alle partners van House of Performance. Ook wordt je uitgenodigd voor een meeting waarin een van de partners de geschiedenis, de strategie en de BHAG van HofP verder toelicht. 

Om inhoudelijk snel vertrouwd te raken met je werkzaamheden volg je in je eerste weken verschillende workshops, duik je in onze database en werk je met collega’s mee aan klantopdrachten. 

Na 6 maanden 
Na een paar maanden ben je goed op stoom en draai je helemaal mee in de organisatie. We weten al veel van elkaar en we hebben al de nodige ervaringen uitgewisseld. Toch hebben we gemerkt dat het heel waardevol is, om na ongeveer een half jaar bij elkaar te komen om onze onderlinge band verder te verdiepen en nog meer van elkaar te leren. Dat doen we in zogenaamde boomsessies. Bij zo’n boomsessie zijn alle nieuwe HoPpers en partners van HofP aanwezig. Op een externe locatie, als de corona regels het toelaten en anders online, gaan we met elkaar in gesprek aan de hand van mooie vragen zoals: Wat voor kind was jij en in welk gedrag zien wij dat nu nog terug? Wat weet niemand hier nog van jou en wil je nu wel delen?  

Zijn we na 6 maanden uitgepraat? Zeer zeker niet! Maar vanaf dat moment zien we je niet meer als nieuwkomer. Dikke kans dat jij rond die tijd zelf buddy wordt van een nieuwe HoPper, en jij iemand het warme welkom geeft dat jij zelf hebt gekregen. 

Zie jij jezelf al wel bij ons zitten op je eerste dag, een borrel met ons drinken en goede gesprekken voeren tijdens onze vrijdagmiddagborrel? Dan leren we je graag kennen. Ga nu naar www.werkenbijhofp.nl voor meer informatie en de openstaande vacatures. 

Kitty-House-of-Performance2
 
Contactpersoon
Kitty Ockhuijsen

E-Mail: kitty@hofp.nl