Flag

VINU

Branche

Dienstverlening

Locatie:

Leiden

Aantal medewerkers

27

Website

www.vinu.nl

VINU logo BLAUW
20220421_171310

Over deze organisatie

VINU werkt voor overheden aan het Nederland van morgen. Met ‘ruimtelijk realisme’ ontwikkelen wij ideeën, zetten deze om in haalbare projecten en voeren ze uit. Zo dragen we bij aan een betere kwaliteit van woon-, werk- en leefgebieden in Nederland.

Inge van Huffelen - portret-2

“Voor mij is VINU een topwerkgever. Ik ontwikkel mezelf doorlopend en voel me thuis in een werksfeer met hard werken, veel plezier en collegialiteit. Er heerst een sterk gevoel van trots in onze organisatie. Daarom ben ik blij deel uit te maken van het team van VINU!”

 

Inge van Huffelen

Senior Projectmanager

100%
Mensen geven hier om elkaar.
100%
Mensen hier zijn bereid tot extra inspanningen om het werk af te krijgen.
100%
Ik krijg de middelen aangeboden om mijn werk te doen.
100%
Management toont oprechte interesse in mij als persoon, niet alleen als medewerker.
vinu-jelle-06

“Onze maatschappelijke betrokkenheid houdt niet op bij de projecten waar wij aan werken. We willen ook de werkomgeving van onze eigen mensen zo fijn mogelijk maken. Daarom werken wij samen aan een werkomgeving die zich richt op persoonlijke ontwikkeling en elkaar verder helpen. Met een goede balans tussen snel stappen zetten in je carrière en persoonlijk welzijn.”

 

Jelle Postma
Manager Mobiliteit

Werken bij

Bij VINU is instromen mogelijk op alle niveaus en type werk, zoals trainee, junior, medior of senior. Je kunt werken als adviseur, omgevingsmanager of project- en procesmanager aan stedelijke ontwikkeling, mobiliteit en land & water. Daarnaast groei je in je ondernemerschap door te werken aan de ontwikkeling van VINU!

VINU steunt jouw persoonlijke ambitie vanaf dag 1 met een levensfasegericht carrière- en ontwikkelingstraject. Je werkt aan verschillende uitdagende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Aan de hand van een persoonlijk carrièreplan geef je je ontwikkeling vorm. Wij helpen je een goede basis te leggen met een opleidingsprogramma en begeleiding door je leidinggevende, een mentor en een opdrachtbegeleider.

We vinden welzijn van groot belang. Het vraagt een gezonde conditie om elke dag te bouwen aan Nederland. Daarom helpen wij je bij een goede werk-privébalans, faciliteren wij sportprogramma's en kun je training krijgen voor het versterken van veerkracht.

Wil je met ruimtelijk realisme aan de slag met slim beleid, sterke plannen en snelle uitvoering? Neem snel contact op met Maarten van Oosterom (vanoosterom@vinu.nl)!

IMG_1813
20220421_171316
InfrajumpBonaire-102
image0

Great Place to Work Certified

VINU is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is VINU gecertificeerd. 

De medewerkers scoren VINU het hoogst op Kameraadschap.