Flag

Praegus

Branche

 

IT

Locatie
 Leusden
Aantal medewerkers

 

41

Website

 

www.praegus.nl

Logo_Praegus_low
11062021_Praegus_-18-min

Over deze organisatie

Bij Praegus kunnen we als de besten software testen en automatiseren. Maar, we hebben nóg een superkracht. Iets dat niet uit eentjes en nulletjes bestaat, maar puur menselijk is. En dat is compassie. Of zoals wij het liever noemen: vriendschap.

Hiske-min

"Praegus is een bedrijf dat haar uiterste best doet om elke medewerker zich thuis te laten voelen en te laten stralen. De aanpak is daarom individualistisch waar de wens en kracht van de medewerker centraal staat. Dit past goed bij mij."Hiske Nab-Roorda
Opleidingscoördinator & Trainer

X

11062021_Praegus_-10
11062021_Praegus_-19
11062021_Praegus_-24
11062021_Praegus_-43
11062021_Praegus_-51

Great Place to Work Certified

Praegus is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. Voor de eerste keer is Praegus Great Place to Work Certified!

Binnen het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers het hoogst op de thema's Eerlijkheid en Kameraadschap. 

Lees meer

X

Nicolai-min

"Het behalen van het Great Place to Work certificaat is een waardevolle bevestiging van het bedrijf wat we zijn: een Vriendenteam. We kennen een informele sfeer waar je kunt zijn wie je bent en waar je collega's als vrienden zijn. Een professionele en innovatieve omgeving waar je kan leren en collega's elkaar helpen; dat is basis van Praegus. Dit hebben we natuurlijk te danken aan al die mensen die ons Vriendenteam vormen, de Praegustatoren!"Nicolaï Roos
Director & Chief Human Resources Officer

Werken bij Praegus

 

Je bent er! De nieuwste Praegustator. En nu?

Als eerste krijg je ons handboek om door te lezen. Je vindt hier onze belangrijkste waarden en informatie. Ook leer je je buddy kennen en praat je met elkaar over jouw begin bij Praegus.

Misschien heb je al gelijk een opdracht om je op te kunnen storten en begin je bij je nieuwe klant. In dat geval zal er van te voren al flink met je gekletst zijn over je eerste dag en waar je mag beginnen.

Als je op ons prachtige kantoor in Leusden bent, zul je een aantal gezichten zien zoals Ywe (HR) of Marte, Nicolaï en Marcel (directie). Waarschijnlijk zul je ook Arjen tegenkomen. Arjen is onze kantoorheld, anders gezegd, de man die alles kan. Zeg hallo tegen die glimlach! Of misschien loopt onze kantoorhond Milo wel rond, aaien mag.

 

Verder kom je misschien wel een aantal collega’s tegen. De meeste van ons werken op locatie bij onze klanten, maar we raden iedereen aan om af en toe in Leusden te komen werken. Zo kun je met je collega’s bijkletsen, onze koffie testen en je kunt een pijltje gooien op het dartbord.

We houden op verschillende manieren contact met elkaar maar één tip, zet de WhatsApp Babbelbox op stil want die kan nog wel eens ontploffen. Naast WhatsApp is Slack onze meest gebruikte manier van kletsen met elkaar.

Kortom, we zorgen er met z'n allen voor dat de Praegustatoren zich op hun gemak voelen en alle mogelijkheden krijgen om zo goed mogelijk hun werk en hun passie voor het testen te kunnen uitvoeren.

Ben je nieuwsgierig? Wees welkom op ons kantoor en kom eens een kop koffie of thee drinken.

X

Ywe-min

Ywe van der Pol 

HR Manager

Mail: ywe.van.der.pol@praegus.nl

Telefoon: 06 11 87 97 80