Flag

Postillion Hotels

Branche
Hotel
 
Locatie:

Bunnik

Aantal medewerkers

250

Website

https://www.postillionhotels.com

Postillion
Postillion

Over deze organisatie

Postillion Hotels is een keten met lef waar het net even anders mag. Aandacht met impact is ons motto. Je bent snel, nauwkeurig en gezellig. Bij ons krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen niet alleen goed voor onze gasten, ook voor onze medewerkers.

Marleen-bunnik

‘Samen met Postillion stel ik doelen, wat resulteert in nieuwe inspiratie en energie. Zo kan ik groeien en mezelf altijd ontwikkelen en uitdagen.’

Marleen van den Boomen
PH-NXTCAMP
Postillion-Hotels

Great Place to Work Certified

Postillion is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Postillion gecertificeerd. 

De medewerkers van Postillion Hotels scoren het hoogst op het thema Kameraadschap. Zo scoort onder andere de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 86%.

Werken bij

Het feest kan beginnen, want jij bent binnen!

Yes! We hebben er weer een fijne collega bij. We willen natuurlijk het liefst van de daken schreeuwen hoe blij we met je zijn, maar we sparen onze stem liever voor de eerste vrijmibo met jou. Hoe we je dan wél introduceren? Nou, zo:

  • Jouw handtekening op het contract is een overnachting waard. Je krijgt van ons een voucher om gratis met twee personen te komen slapen op één van onze locaties. Natuurlijk hoort daar ook een lekker ontbijt bij. En oh ja: verpakking van de voucher is ook lekker. De bon zit namelijk verstopt in een reep van Tony Chocolonely.
  • Contract getekend? Dan is het de hoogste tijd voor een filmpje. De algemeen directeur en jouw manager hebben namelijk een welkomstvideo voor je opgenomen. Kun je meteen zien dat ze reuze meevallen.
  • Via de Postillion Medewerker App (PMA) vertellen we je (bijna) al onze geheimen. Je komt onder andere meer te weten over de secundaire arbeidsvoorwaarden en wat we bedoelen met aandacht met impact. Dat is namelijk ons motto.

 

  • Daarna is het de hoogste tijd om je voor te stellen aan alle leuke mensen waar je mee gaat werken.
  • Je wordt ingewerkt door je collega’s (onder andere via het welkom bij Postillion Hotels programma) en we koppelen je aan een buddy.
  • Proost! We vieren onze eerste vrijmibo met jou als nieuwe collega.

Heb je nog niet gesolliciteerd bij Postillion Hotels en nu spijt? Nergens voor nodig: kijk gewoon op onze werken bij pagina.

Contactpersoon
Virgenie van Kessel
Telefoon: 06 513 225 12
Mail: virgenie.vankessel@postillionhotels.com