Flag

Lemontree - Masters in ICT

Branche

ICT

Locatie:

Alphen aan den Rijn

Aantal medewerkers

55

Website

www.lemontree.nl

Lemontree_logo
1644502502119

Over Lemontree


Uw organisatie succesvol door geweldige ICT
 
Onze missie is “Uw succes mogelijk maken door geweldige ICT”. Dit doen wij door informatie- en communicatietechnologie toegankelijk, betrouwbaar, veilig en betaalbaar te maken met een geweldige gebruikerservaring en “first class” support. Het resultaat is rust in uw organisatie en focus op uw core business. Onze opdrachtgevers waarderen onze manier van werken met een 9,4 en omschrijven Lemontree op basis van 3 essentiële kernwaarden: competent, authentiek en transparant.
1644502548925

“In de afgelopen vijf jaar heb ik heel veel mooie ervaringen opgedaan bij Lemontree. Ik heb aan superleuke projecten mogen bijdragen en zowel zakelijk als privé heel veel positieve herinneringen mogen maken bij dit leuke bedrijf. Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheden, kansen en het fantastiche team.”

 

Walter

98%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
93%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
93%
Management is integer en oprecht.
91%
Een gevoel van trots op de prestaties van het team
1644502524602

“Wat Lemontree zo leuk en uniek maakt? Allereerst de sfeer: elkaar helpen, veel vrijheid en gave initiatieven. En de personeelsuitjes zijn episch. En dat je in zo'n leuke werksfeer met topcollega's een 9,4 krijgt van je klanten, betekent alleen maar dat we een hele gave mix hebben tussen plezier en passie.”

 

Peter

Werken bij Lemontree • Masters in ICT

Lemontree is een gezellige organisatie met heldere open communicatie en korte lijnen. Je treft er dagelijks een volle fruitmand aan en heerlijke Nespresso koffie. Kleine teams waar mensen zich thuis voelen en waar collegialiteit en plezier in het werk de boventoon voeren.

Werkend in een inspirerende omgeving in een kantoor tussen het groen van het mooie stadspark de Rijnstroom in Alphen aan den Rijn. Je kunt vóór en na werktijd sporten in de inpandige Lemon Gym en één van de fietsen pakken om in praktisch 1 minuut tijd naar het gezellige centrum te fietsen. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Er is maar één manier om erachter te komen, solliciteer op een van onze vacatures, kom langs of maak een afspraak om kennis te maken.

1644502511233
1644502728047
1644502561138
1644502538212

Great Place to Work Certified


Lemontree
 is getoetst op de 
Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Lemontree gecertificeerd. 

De medewerkers scoren Lemontree het hoogst op Kameraadschap.