Flag

IT creation

Branche

Informatietechnologie

Locatie:

Papendrecht

Aantal medewerkers

42

Website

www.itcreation.nl

IT_Creation_Logo
IT_Creation_Foto_1

Over deze organisatie

IT creation wil bedrijven en instellingen voorzien van innovatieve IT-infrastructuur oplossingen, die het fundament vormen van hun bedrijfsvoering. Wij geloven dat IT de digitale motor is om als organisatie succesvol te zijn. Daarom bouwen wij met diepgaande kennis van gedreven professionals aan het fundament van de bedrijfsvoering van organisaties. Wij adviseren, implementeren en beheren innovatieve IT-infrastructuren, die meegroeien met de behoeften van onze klanten.

IT_Creation_Quote_1

"De flexibiliteit in werken en groeien. En het vertrouwen wat ik krijg om mij te ontwikkelen in de werkzaamheden die ik leuk vind. De vrijheid om alles te mogen en ook hiervan weer te leren."

 

Marvin de Wijs

Technical Engineer

IT_Creation_Foto_2
IT_Creation_Foto_3

Great Place to Work Certified

IT creation is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is IT creation gecertificeerd. 

De medewerkers van IT creation scoren het hoogst op Kameraadschap en Eerlijkheid.

IT_Creation_Quote_2

"Het is mijn persoonlijk streven ervoor te zorgen dat iedereen zich meer dan prettig voelt om bij IT creation te werken en elke dag met een glimlach aan het werk gaat. Alleen dan geloof ik dat je groeit als persoon en voor onze klanten van grote waarde zult zijn."

 

Hans de Jongh

Managing Director

Werken bij

Elke nieuwe 'onboarding' is anders en vraagt vakinhoudelijk toepassingen. IT creation groeit ook hierin steeds verder. Elke dag een beetje beter, zodat iedereen een goede start heeft en zich direct thuis kan voelen.

Jouw eerste dag start je meestal in gezelschap van andere nieuwe collega's, wel zo gezellig. Je krijgt een rondleiding door ons pand en zo ontmoet je gelijk de meeste collega's. We vinden een vliegende start erg belangrijk. Je werkplek is dan ook tiptop in orde. Je krijgt het magazine "Goede start", waarin alle geschreven maar vooral ook ongeschreven weetjes staan. Het magazine is gemaakt door het interviewen van collega's die hier langer en korter werkzaam zijn. Hiermee weten we met welke vragen je als nieuwe collegá kan rondlopen. Je ontvangt deze dag tevens je inwerkprogramma, waar voor de eerste maand kennismakingen staan ingepland met alle afdelingen zodat je van alle activiteiten van IT creation op de hoogte bent.

Tijdens de lunch nemen we je mee naar onze kantine, waar de lekkerste lunches voor iedereen worden gemaakt. Samen genieten van lekker, goed en gezond eten & drinken. Voor ieder wat wils. Na je eerste werkdag ben je wellicht moe maar zeker voldaan van alle nieuwe indrukken.

Op dag 2 begin je energiek aan het echte werk. Naast je kennismakingsgesprekken ga je aan de slag met het verkennen van je werkplek, de systemen en word je door jouw buddy steeds meer wegwijs gemaakt in je werkzaamheden. Samen uit, samen thuis. We streven er naar om je zo snel en goed mogelijk in het zadel te krijgen, want kwaliteit gaat voor kwantiteit. Eenmaal ingewerkt gaan we met elkaar in gesprek over je verdere toekomst, waar wil je je verder in specialiseren en ontwikkelen. Jij bepaalt jouw groei en wij groeien met je mee.

IT_Creation_Contactpersoon

Liane van Zoest, HR Business manager

Joyce van der Linden, HR Representative

personeelszaken@itcreation.nl

085-1110700