Flag

Fakton

Branche
Advies/Consultancy
 
Locatie
Rotterdam
 
Opgericht in

1981

Aantal medewerkers

65

Website

Fakton.com

Logo-Fakton
Fakton-Great-Place-to-Work-Certified-2019

Over deze organisatie

Al 40 jaar slaat Fakton bruggen tussen gemeenten, corporaties, beleggers, ontwikkelaars, energiepartijen én de mens. Dit doen zij als strategische aanjagers met financieel ambacht en kennis van de markt. De organisatie is gevestigd in Rotterdam en heeft als missie om vanuit verschillende expertises een beslissende bijdrage te leveren aan veerkrachtige leefomgevingen en vitale organisaties.

Foto-Marlissa-Fakton-Great-Place-to-Work-Certified

“Fakton is een Great Workplace omdat we met een uniek en gedreven team samenwerken aan actuele maatschappelijk relevante uitdagingen in de gebouwde omgeving van Nederland. Onze ‘can-do-mentaliteit’ onderscheidt ons van reguliere adviesbureaus. Daarnaast vind ik de samenwerking met mijn collega’s top: de lijntjes zijn kort en er is altijd ruimte voor gezelligheid. Wij zetten met plezier een stap extra voor onze klanten en maken onze adviezen waar.”

Marlissa van de Kreeke
99%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
95%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
93%
Management is vakbekwaam, heeft een duidelijk visie over de toekomst én geeft verantwoordelijkheid.
93%
Management is integer en oprecht.
Fakton-Great-Place-to-Work-Certified-2
TeamDevelopmentOpLocatie
CSR-dag
Fakton-Great-Place-to-Work-Certified1

Great Place to Work over

Fakton is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Fakton gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op het thema Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Ik kan hier mezelf zijn' 100%.

Lees ook:

Lees meer
AnneVanEldonk-locatiefoto

“Voor de vijfde keer is Fakton gecertificeerd als Great Place to Work. Een bevestiging dat wij met elkaar een werkomgeving hebben waar vertrouwen, trots en plezier een belangrijke rol spelen. We hebben een open en ondernemende cultuur en een gezamenlijke drive om complexe opgaven op te lossen en vernieuwend te zijn. We willen het beste uit onszelf én uit het team halen. Dat stimuleren we met uitdagende opdrachten en opleidingsprogramma’s. Daarnaast hebben we het afgelopen jaar er alles aan gedaan om onze Fakton tradities als sport-/teamuitjes, de studiereis, maar ook Sint en Kerst voort te zetten. Helaas lukte dat met Corona niet altijd, maar vonden we toch de creativiteit om er een andere invulling aan te geven. Het onderzoek legde ook onze ‘achilleshiel’ bloot: het in balans blijven tussen werk en privé, tussen inspannen en ontspannen. Een mooie uitdaging om in 2022 verder met dit thema aan de slag te gaan.”

Anne van Eldonk
Partner en Voorzitter Fakton

Werken bij

Bij Fakton werken mensen met uiteenlopende achtergronden en kwaliteiten. Iedereen levert een bijdrage vanuit zijn of haar eigen specialisme. Wij vormen een hecht en divers team met ambitieuze collega’s uit de verschillende Fakton ondernemingen. Ontdek wat Fakton te bieden heeft!

Werken bij Fakton
Zoek jij een mooie uitdaging in de vastgoedmarkt waar jij enorm veel voor terug krijgt? Dan ben jij bij Fakton aan het goede adres! Wij combineren vastgoedkennis, ervaring en analytische skills met praktische executiekracht om ingewikkelde vastgoedopgaven tot een goed resultaat te brengen.

Fakton Academy
Binnen Fakton volgt elke nieuwe collega ons interne opleidingsprogramma dat ongeveer een half jaar duurt: de Fakton Academy. Als nieuwe collega word je meegenomen in de verschillende marktgebieden waarin de Fakton ondernemingen actief zijn en worden specifieke skills en vaardigheden bijgebracht. Daarbij staat een steile leercurve centraal zodat je je snel comfortabel voelt binnen ons vakgebied. 

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Fakton? Ga naar onze vacaturepagina

“Bij Fakton bepaal je zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt. Je mag thuis werken of in ons gave kantoor op de 22e verdieping in het WTC in Rotterdam. Ben je een ochtendmens of juist een avondmens? Jij kunt elk moment van de dag starten met je werk. Fulltime, parttime, of wil je juist je werk combineren met een pappa- of mammadag? Het is allemaal mogelijk. Wij geven jou graag die verantwoordelijkheid. Daar geloven wij in.”
Chantal Keulen

Chantal-Keulen-foto

Contactpersoon
Chantal KeulenTel: 06 20 44 96 28
E-Mail: c.keulen@fakton.com

Media