Flag

Alpheios

Branche

Dienstverlening

Locatie:

Heerlen

Aantal medewerkers

172

Website

www.alpheios.nl

download-3
Alpheios algemeen 1

Over deze organisatie

Alpheios is smaakmakend in schoonmaak en hygiëne. Wij helpen schoonmakers en hun organisaties om uit te blinken. Met elkaar willen we elke dag van toegevoegde waarde zijn, niet alleen voor een schone en veilige woon- en werkomgeving, maar ook voor elkaar en voor de maatschappij.

Bas Gehlen Alpheios

"Onze passie? Trotse en vitale klanten! Dat kan alleen als ook wij trots en vitaal zijn. Als we weten waarom we ons werk doen. Het Great Place To Work onderzoek geeft daar een heel helder beeld van. Daarom zijn we extra blij met de mooie resultaten uit dat onderzoek. Samen trots op de bijdrage die we mogen leveren voor onze klanten!" 

Bas Gehlen
Algemeen Directeur
99%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun seksuele geaardheid.
97%
Ik kan vrij krijgen wanneer ik dat nodig vind.
97%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun geslacht.
97%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht etnische herkomst en/of geloofsovertuiging.
Alpheios algemeen 2
Alpheios algemeen 4
Alpheios algemeen 3

Great Place to Work over

Alpheios is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Alpheios gecertificeerd. 

De medewerkers scoren Alpheios het hoogst op Kameraadschap. 

Werken bij

Omdat we graag nieuwe medewerkers een zo prettig mogelijke start willen laten maken, hebben we een onboarding programma: ‘Blink uit’. Het programma bestaat uit vijf fulltime dagen, verspreid over vijf weken, vol met presentaties en workshops om nieuwe medewerkers zo diep mogelijk mee te nemen in de kern van onze organisatie. Een hoop medewerkers van Alpheios werkt mee aan het programma zodat de nieuwe krachten meteen vele collega’s leren kennen. 

Het programma start met een uitleg over onze missie, visie en strategie. Waarom hebben we als Alpheios zijnde bestaansrecht en hoe communiceren we dit naar buiten toe? De nieuwe collega’s leren vervolgens verspreid over de vijf dagen steeds meer afdelingen kennen, zoals afdeling Sales, Calculatie en ons Distributiecentrum. 

Je kunt natuurlijk niet bij Alpheios werken zonder verstand te hebben van schoonmaak! Daarom wordt het onboarding programma begeleid door een Cliënt Support medewerker die alles weet van professionele schoonmaak. Methodes, middelen en materialen komen natuurlijk aan bod, maar ook hygiëne en kwaliteit. 

Het programma wordt afgesloten op het kantoor in Wilrijk, België met een heerlijk etentje, want gezelligheid mag zeker niet vergeten worden!  

Ons onboarding programma is een ongoing proces. Het is en blijft een programma dat door de tijd heen aangepast wordt naar de actualiteiten binnen onze organisatie en de markt. Dat maak het ook zo’n mooi programma, al zeggen we het zelf!