Flag

AFTER'S COOL

Branche

 

Onderwijs

Locatie
 Den Haag
Aantal medewerkers

 

571

Website

 

www.afterscool.nl

Logo_AFTER_S_COOL_03bf253641-1
team_a6927763e8

Over deze organisatie

AFTER’S COOL is een vertrouwenspersoon en coach in één, die scholieren van de basis- en middelbare school met plezier leert leren en vooruitkijken. Al sinds 1999. Waar we voor staan? Wij geloven erin dat iedereen met zelfvertrouwen en een positieve mindset een verschil kan maken voor de wereld. Met een flinke dosis positiviteit en enthousiasme helpen we scholieren daarbij. Ieder kind verdient bij ons dezelfde kans. En altijd op een manier die bij hem of haar past.

Bij AFTER’S COOL werken wij dus met z’n allen aan één doel: blije leerlingen, vol zelfvertrouwen. Werken bij AFTER’S COOL betekent dat je écht iets voor iemand kan betekenen. Wij worden heel blij van mensen die graag initiatief nemen en hun eigen ontwikkeling centraal stellen.

AFTER’S COOL is een familiebedrijf en zo voelt het ook! Het hele team werkt vanuit liefde voor de leerlingen, is ontzettend positief en is altijd bereid een stap extra te zetten. Als Great Place To Work vinden we het belangrijk dat niet alleen onze leerlingen, maar wij zelf ook blijven leren en ontwikkelen.

MilouAndriessen,vestigingsmanager

“Wat ik fijn vind aan AFTER'S COOL en het voor mij een Great Place To Work maakt, is dat het een ontzettend horizontaal bedrijf is waarin ik volledig word vrijgelaten om mijn eigen keuzes te maken waarin de kwaliteit van mijn eigen vestiging en mijn ontwikkeling altijd voorop staat. Ik werk er nu ruim 6 jaar, begonnen als begeleider naast mijn studie, toen doorgegroeid naar assistent manager en nu al enige tijd vestigingsmanager. Ik ben blij dat ik zoveel leerlingen mag helpen en met zoveel leuke collega's samenwerk!"

 

Milou Andriessen

Vestigingsmanager

X

Blije_kindern_a698604183

Great Place to Work Certified

AFTER'S COOL is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. 

Lees meer

X

EmmyvanRooyen_directeur

“Ja! Wij zijn gecertificeerd als Great Place To Work! Vertrouwen, ontwikkelen en jezelf willen verbeteren is heel belangrijk voor ons. AFTER’S COOL bestaat al ruim 22 jaar. Regelmatig vraag ik mijzelf af waarom ik nog met zoveel plezier in en áán AFTER'S COOL werk. Ik blijf het maar leuk vinden! Dat wordt voor een groot deel veroorzaakt doordat ik aan een bedrijf bouw waar ik zelf ook graag wil werken. En dat moet voor ons allemaal bij AFTER’S COOL gelden. Met deze certificering voel ik daar de erkenning voor. De hele wereld mag het weten: AFTER’S COOL is een Great Place To Work. Een heel mooi startpunt om van daaruit weer beter te worden.”

 

Emmy van Rooyen

Directrice

 

AnnikaBruggeman_recruiter

Werken bij AFTER'S COOL?

Neem contact op met Annika Bruggeman (recruiter@afterscool.nl).