15 minuten adviesgesprek » Great Place to Work Nederland

Plan een telefonisch 15 minuten adviesgesprek  

Heeft jouw organisatie inzicht in wat er speelt onder de medewerkers? Hebben jullie een goed werkgeversbeleid dat aansluit bij de beleving van de medewerkers? En staat jullie organisatie op de arbeidsmarkt al bekend als een goede werkgever? 

Great Place to Work helpt organisaties in hun ontwikkeling naar het zijn van een goede werkgever. Deelnemende organisaties doen vanuit verschillende redenen mee, zoals inzicht krijgen in wat er speelt binnen de organisatie, benchmarken hoe zij presteren op het gebied van goed werkgeverschap ten opzichte van andere werkgevers of om te meten of zij een Great Place to Work zijn. Vele organisaties werken met ons samen voor een langere periode in de vorm van een meerjarentraject. 

Laat hieronder je gegevens achter of stuur ons een e-mail met twee opties voor een belafspraak zodat wij vrijblijvend een beeld kunnen geven van de mogelijkheden voor jullie organisatie. 

Lees ook alvast onze brochure voor meer informatie.

Plan het telefoongesprek in 

Wil je liever niet jouw gegevens achterlaten? Stuur een e-mail naar NL_Info@greatplacetowork.com om de belafspraak in te plannen. 

 

Telefoon
Welke datum/tijd komt jou het beste uit?: 

Inschrijven nieuwsbrief:


020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC