Flag

Youwe

Branche

Digitaal Bureau / IT

Locatie

Rotterdam en Groningen

Aantal medewerkers

220

Website

youweagency.com

Youwe
Youwe-Great-Place-To-Work-Certified-1

Over deze organisatie

Youwe is niet zomaar een digital agency. We stay ahead, go beyond met onze oplossingen voor organisaties die digitaal stappen willen maken. Dat maakt ons de perfecte "guide in the digital jungle" voor onze klanten, zoals PostNL, Nestlé, Auping and Quooker. We are Youwe, are you?

Tymen-Bailey-Youwe-Great-Place-To-Work-Certified2

"Bij Youwe krijg ik elke dag de kans om mijn persoonlijke doelen te behalen en om bij te dragen aan de doelen van Youwe. Ik krijg het vertrouwen om te blijven ontdekken en nieuwe ideeën uit te proberen en krijg waardering op de momenten dat ik waarde toe voeg.”

Tymen Bailey
Delivery Manager en Circle Lead
95%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
94%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
92%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
90%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
Youwe-Great-Place-To-Work-Certified-5
Youwe-Great-Place-To-Work-Certified-4
Youwe-Great-Place-To-Work-Certified-2
Youwe-Great-Place-To-Work-Certified-3

Great Place to Work over

Youwe is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Youwe gecertificeerd. 

Bij Youwe scoren de medewerkers het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Ik kan hier mezelf zijn' 96%.

Coen-Alewijnse-Youwe-Great-Place-To-Work-Certified2

"Ik ben trots op Youwe, we zijn echt een Great Place to Work. De mensen staan centraal. Door de platte organisatiestructuur krijg je veel vrijheid om te innoveren, te groeien en het verschil te maken. Persoonlijke groei zorgt voor groei van de hele onderneming. You and We!”

Coen Alewijnse
COO

Werken bij

We vinden het belangrijk dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen in het Youwe team. Daarvoor is er een uitgebreid onboarding proces ontwikkeld om een goede introductie in het bedrijf te bieden.

De onboarding begint al ver voor je eerste werkdag. Weken van tevoren zetten collega’s zich in om ervoor te zorgen dat je meteen een vliegende start kan maken.

Na een warm welkom krijg je een uitnodiging voor de introductiedag die ervoor zorgt dat je alles te weten komt over Youwe. Daarnaast wordt je op je eerste werkdag gekoppeld aan een buddy, die je alles wat je nog wilt weten over Youwe kan vertellen.

Onze organisatie

Bij Youwe investeren we vandaag in ons team, zodat we het morgen beter kunnen doen. We creëren een omgeving waarin ons getalenteerde en gedreven team kan samenwerken om uitdagingen aan te gaan in de digitale wereld. Je kunt je focussen op je ontwikkeling en het toevoegen van jouw waarde aan het team. Ons team weet dat we achter ze staan, er voor ze zijn en voor ze zullen zorgen. Ze kunnen vertrouwen en bouwen op een werkgever die haar medewerkers op de eerste plaats zet.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacatures!

Anneloes-Youwe-Great-Place-To-Work-Certified2

Contactpersoon
Anneloes van der Wal
Director of HR