Flag

TalentCare

Branche
Zorg
Locatie

Bussum

Aantal medewerkers

93

Website
talent-care.nl/
TalentCare
TalentCare

Over deze organisatie

TalentCare ontwikkelt de nieuwe generatie zorgverleners. Wij behandelen en verplegen patiënten in opdracht van eerste- en tweedelijnszorginstellingen door heel Nederland. Dat doen we vanuit de overtuiging dat iedereen de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht verdient. En dat start bij onze zorgverleners: want om voor anderen te kunnen zorgen moet je eerst goed voor jezelf zorgen.

Evi van Zanten

"Wij proberen iedere dag de beste werkgever in de zorg te zijn voor onze zorgverleners, want als je de hele dag goed voor mensen aan het zorgen bent, wie zorgt er dan goed voor jou? Bij ons staat échte persoonlijke aandacht voor al onze zorgverleners bovenaan. Met veel zorg en aandacht gaan we voor het maximale werkgeluk van alle collega's."

Evi van Zanten

Happiness manager

Great Place to Work over
Great Place to Work over

Great Place to Work over

TalentCare is getoetst op de Great Place To Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. Voor de eerste keer is TalentCare Great Place To Work Certified!

De medewerkers scoren TalentCare het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. Onder andere de stelling ‘Ik kan hier mezelf zijn' scoort 100%. 

Stefan Ottenbros

"TalentCare staat voor de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht. Om daar te komen is verandering van het systeem nodig. Naast het verlenen van zorg, dragen wij daarom middels verbeterinitiatieven ook concreet bij aan de verbetering van iedere zorginstelling. Zo is iedere zorgverlener bij ons ook écht een zorgverbeteraar!"

Stefan Ottenbros
Oprichter + Apotheker

Media