Nétive » Great Place to Work Nederland

Nétive

Branche
Software
Locatie:
Rijswijk
Opgericht in
2003
Aantal medewerkers
36
             
Over deze organisatie
Nétive ontwikkelt, implementeert en onderhoudt een veilige (ISO 27001) en koppelbare software-applicatie (een Vendor Management Systeem) voor partners in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk, zodat organisaties eenvoudig het personeelsbestand op- en af kunnen bouwen, alle risico’s rondom het inhuren van personeel worden geminimaliseerd en de toegevoegde waarde van regiepartners wordt aangetoond.

Great Place to Work over

Nétive is vanuit Great Place to Work getoetst op de mening van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie én op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid.

De medewerkers scoren het hoogst op een eerlijke werkomgeving, met name op een eerlijke behandeling ongeacht persoonskenmerken en de mate van plezier tussen collega’s onderling. De stelling ‘Ik kan hier mijzelf zijn’ scoort 97%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Nétive het hoogst op de thema Luisteren en het hebben van een bedank- en viercultuur. Met het programma ‘Yesable Proposal’ kunnen de medewerkers suggesties uiten en dit wordt ook gewaardeerd door de medewerkers zelf. De programma’s uit de Culture Audit zijn goed geïntegreerd met de kernwaarden waar de organisatie voor staat: Fun & Passie, Samenwerken, Professionaliteit & integriteit, Creativiteit en Groei. 

Lees ook het artikel dat Nétive schreef over hun erkenning als Great Place to Work Certified. 

 

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Nétive? Ga naar hun vacaturepagina

 

Media

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC