Hilti » Great Place to Work Nederland

Hilti

Branche
Bouw
Locatie:
Berkel en Rodenrijs
Opgericht in
1941
Aantal medewerkers
218
             
Over deze organisatie
Hilti is wereldwijd marktleider als toeleverancier in de bouw, waarbij zij het meest bekend zijn van de powertools en ankers. De organisatie biedt wereldwijd een complete oplossing voor de professionele bouwsector in de vorm van hardware, technologie, software en diensten.

Great Place to Work over

Hilti is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten.

Bij Hilti scoren de medewerkers het hoogst op onderlinge verbondenheid en gastvrijheid. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je bij dit bedrijf komt werken, word je snel op je gemak gesteld’ 92%. Ook zijn medewerkers er trots op anderen te vertellen waar zij werken (92%). 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Hilti het hoogst op de thema’s Verwelkomen en Transparante communicatie. Op basis van de Great Place to Work criteria scoort het beleid het hoogst op de toegankelijk hiervan voor alle medewerkers.

Een Great Place to Work consultant deelt het volgende “Mooie onboarding van 6 weken om mensen echt kennis te laten maken met de organisatie. Niet alleen een functionele onboarding is belangrijk, ook op het gebied van de Hilti cultuur wordt aandacht besteed aan het goed verwelkomen van de medewerkers. Hier hebben zij de Sherpa voor aangesteld die als taak heeft gekregen om de organisatiecultuur van Hilti te waarborgen.

Follow Hilti

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC