Werkmandejong » Great Place to Work Nederland

Werkmandejong

Branche
Werving en selectie / detachering
Locatie:
Ede
Opgericht in
2005
Aantal medewerkers
74
             
Over deze organisatie
Werkmandejong richt zich op een optimale inzet van de belangrijkste factor binnen een organisatie, de mens. Ze lossen recruitment vraagstukken op, vullen tijdelijke opdrachten in met hun gespecialiseerde process & business en finance professionals en verzorgen training & ontwikkeling op voornamelijk persoonlijk vlak en teamniveau.

'Als Banking Professional ben ik normaal gesproken actief bij diverse klanten van Werkmandejong. Maar na mijn zwangerschapsverlof heb ik bijna twee maanden op kantoor bij Werkmandejong in Ede mogen werken. Als dank werd ik tijdens de vrijdagmiddagborrel in het zonnetje gezet en kreeg ik ook nog eens een cadeau. Zo bijzonder! Werkmandejong blijft mij keer op keer weer verrassen. Een mooi voorbeeld hoe een werkgever zijn medewerker waardeert.'
Eros Beijer - Basut
Banking professional
100 %
Dit is een leuke plek om te werken en mensen vieren hier speciale gelegenheden

100 %
Management toont waardering voor goede prestaties en extra inzet

99 %
Dit is een vriendelijke werkomgeving en ik kan hier mezelf zijn

99 %
Management is gemakkelijk benaderbaar en prettig in de omgang

Great Place to Work over

Werkmandejong is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten.

Bij Werkmandejong scoren de medewerkers (met een 100% respons op het onderzoek) het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. Ook scoort de stelling ‘Management toont waardering voor goede prestaties en extra inzet’ 100%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Werkmandejong het hoogst op het thema Verwelkomen van nieuwe medewerkers. Op basis van de Great Place to Work criteria scoort het beleid het hoogst op de mate van warmte en persoonlijke aandacht. 

 

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Werkmandejong? Bekijk hun vacaturepagina

Follow Werkmandejong

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC