Werkmandejong » Great Place to Work Nederland

Werkmandejong

Branche
Werving en selectie / detachering
Locatie:
Ede
Opgericht in
2005
Aantal medewerkers
74
             
Over deze organisatie
Werkmandejong richt zich op een optimale inzet van de belangrijkste factor binnen een organisatie, de mens. Ze lossen recruitment vraagstukken op, vullen tijdelijke opdrachten in met hun gespecialiseerde bank & verzekeringen en finance professionals en verzorgen training & ontwikkeling op voornamelijk persoonlijk vlak en teamniveau.

Great Place to Work over

Werkmandejong is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten.

Bij Werkmandejong scoren de medewerkers (met een 100% respons op het onderzoek) het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. Ook scoort de stelling ‘Management toont waardering voor goede prestaties en extra inzet’ 100%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Werkmandejong het hoogst op het thema Verwelkomen van nieuwe medewerkers. Op basis van de Great Place to Work criteria scoort het beleid het hoogst op de mate van warmte en persoonlijke aandacht. 

 

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Werkmandejong? Bekijk hun vacaturepagina

Follow Werkmandejong

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC