Incentro » Great Place to Work Nederland

Incentro

Branche
IT Consulting
Locatie:
Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Spanje & Kenia
Opgericht in
1996
Aantal medewerkers
335
             
Over deze organisatie
Incentro is een ICT-dienstverlener, gespecialiseerd in online, entreprise solutions en business intelligence. De kernwoorden van Incentro's dienstverlening zijn informatie, marketing en techniek. Voor het gehele proces hebben zij meer dan 300 specialisten in huis: van het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van websites, webshops en apps, tot het automatiseren van marketingactiviteiten en reguleren van interne informatiestromen. Dit doen zij zowel voor de top 200 Nederlandse bedrijven als voor internationale klanten. Naast haar 6 vestigingen in Nederland, is Incentro ook aanwezig in Spanje en Kenia.

Great Place to Work over

Incentro is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten. 

Op basis van het onderzoek scoren de medewerkers het hoogst op de onderlinge verbondenheid. Onder andere de stelling ‘Dit is een vriendelijke werkomgeving’ scoort 95%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Incentro het hoogst op de thema’s Inspireren en Delen - Belonen.

Dit jaar staat Incentro met hun programma’s Incentro Inside en College tour met de board in de Best People Practices gids. 

Werken bij

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Incentro? Ga naar hun vacaturepagina. 

Follow Incentro

Media

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC