Quint » Great Place to Work Nederland

Quint

Branche
Advies/Consultancy
Locatie:
Amstelveen
Opgericht in
1992
Aantal medewerkers
132
             
Over deze organisatie
Quint helpt bij het realiseren van duurzame digitale transformatie door mensen, processen en technologie met elkaar te verbinden. Zo versnellen en verankeren we digitale transformaties en brengen we technologie tot waarde voor de organisatie en haar omgeving. Quint is volledig toegewijd aan haar eigen mensen, die de gebundelde kracht van de Quint organisatie inzetten om de opdracht succesvol te volbrengen.

‘Quint is een bijzonder bedrijf. Een bedrijf van individuen die allemaal iets speciaals en bijzonders kunnen en zijn, en toch een eenheid vormen. Het voelt een beetje als familie’
Angelique Boekee
96 %
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken

95 %
Een gevoel van trots op de prestaties van het team en de erkenning daarvan door de organisatie

93 %
Medewerkers voelen zich een team of familie, onder andere door het vieren van speciale gelegenheden

93 %
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers

Great Place to Work over

Als je aan de slag wilt bij een adviesbureau met een zeer open cultuur en een duidelijke visie van waar de organisatie voor staat en heen wilt, let dan op! Quint helpt organisaties in hun digitalisering en noodzaak tot duurzaamheid, waarbij ze technologie, kennis en cultuur als uitgangspunten neemt. Verder biedt Quint als werkgever een inspirerende werkomgeving, is er veel oog voor de persoonlijke groei van haar medewerkers en staat plezier hoog in het vaandel. Dus, heb jij passie voor digitale oplossingen en houd jij ervan om je tanden ergens in vast te bijten? Dan is Quint echt iets voor jou.

In één oogopslag

Leeftijd van medewerkers

Dienstjaren bij de organisatieGeslacht

Fulltime / Parttime'Quint is een GPTW omdat bij alles wat we doen ons vak en plezier hand in hand gaan. Quint wil het beste en leukste bedrijf zijn om mee en om voor te werken, dat stralen we uit naar opdrachtgevers en vooral ook naar elkaar!’
Maurice Boon
CEO

Werken bij

Een eerste werkdag van een nieuwe baan is altijd spannend. Dat vraagt om een warm welkom! We laten zoveel mogelijk nieuwe collega’s op dezelfde dag starten. Dit creëert saamhorigheid en een informele sfeer, waarin men elkaar goed kan helpen.

Net begonnen bij Quint als consultant? Grote kans dat je al snel bij een opdrachtgever op locatie zit. De HR-afdeling zorgt er daarom voor dat de introductie plaatsvindt in de eerste werkweek. Tijdens zo’n introductieperiode voeren nieuwe collega’s verschillende kennismakingsgesprekken met Quinters van allerlei afdelingen. Zo voelen ze zich snel thuis binnen de organisatie en leren ze de bedrijfscultuur snel kennen.

Iedere nieuwe Quinter krijgt vanzelfsprekend een laptop, simkaart, deurtag, leaseauto of NS Business Card en een e-mailaccount. Zo kan iedereen meteen aan de slag.

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Quint? Ga naar hun vacaturepagina. 

Contactpersoon
Youandi Hoogerbrugge


Tel: 06 31 01 38 33
E-Mail: youandi.hoogerbrugge@quintgroup.com

Follow Quint

Media

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC