Flag

HydroLogic

Branche
Watermanagement en ICT
 
Locatie
Amersfoort
 
Opgericht in

2000

Aantal medewerkers

40

Website

https://www.hydrologic.nl/

HydroLogic-Large
Hydrologic-Great-Place-to-Work-Certified

Over deze organisatie

'Met ICT- en waterkennis bijdragen aan een betere leefomgeving’. Vanuit deze passie heeft Arnold Lobbrecht in 2000 HydroLogic opgericht. HydroLogic pakt water- en klimaat-uitdagingen effectief aan door inzet van ervaren specialisten, modellen en ICT. De organisatie biedt informatie en kennis om watersystemen weerbestendig en klimaat-adaptief te maken. HydroLogic is marktleider op het gebied van neerslaginformatie voor het waterbeheer in Nederland. De organisatie levert met hoogwaardige hydrologische kennis, ICT en Big Data, diensten en producten om de huidige problemen van waterveiligheid, wateroverlast en watertekort aan te pakken. HydroLogic doet dit niet alleen; de organisatie werkt nauw samen met andere gespecialiseerde bedrijven, onderzoeksinstellingen én klanten. HydroLogic is gehuisvest in Amersfoort en Delft en heeft 40 gekwalificeerde professionals in dienst, elk met een eigen specialisme. Bij HydroLogic werken mensen met passie voor water en milieu, die een significante bijdrage willen leveren aan een verbeterde leefomgeving in Nederland in het buitenland.

100%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
97%
Er heerst een sterk familie-/teamgevoel en we staan gezamenlijk voor onze zaak
97%
De bijdrage aan de gemeenschap en de grote verantwoordelijkheid die je krijgt geeft me een goed gevoel
97%
Als nieuwe medewerker wordt je snel op je gemak gesteld; het is een vriendelijke werkomgeving
Hydrologic-Great-Place-to-Work-Certified-2
Hydrologic-Great-Place-to-Work-Certified-1

Great Place to Work over

Hydrologic is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij zowel de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie als op negen thema’s binnen hun werkgeversbeleid is gemeten.

Bij Hydrologic scoren de medewerkers (met een 100% respons op het onderzoek) het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. Onder andere de stelling ‘Er is hier een familie- of teamgevoel’ scoort 97%. Ook scoren de medewerkers hoog op de mate van verantwoordelijkheid die zij krijgen. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Hydrologic het hoogst op het thema Delen - Bijdragen aan de maatschappij. Op basis van de Great Place to Work criteria scoort het beleid het hoogst op het criterium ‘de toegankelijkheid voor alle medewerkers’.

Lees meer

Werken bij

Hydrologic maakt voortdurend ruimte voor studenten met uitstekende studieresultaten en young-professionals in de hydrologie, fysische geografie, geo-informatica en ICT. Kijk voor meer info op hun vacaturepagina

Francine-Teeuwen-HydroLogic-Great-Place-to-Work-Certified

Contactpersoon
Francine TeeuwenE-Mail: jobs@hydrologic.com