SAS » Great Place to Work Nederland

SAS

Branche
IT
Locatie:
Huizen
Opgericht in
1976
Aantal medewerkers
155
             
Over deze organisatie
SAS is marktleider in analytics. Door middel van innovatieve software en dienstverlening, helpt en inspireert SAS klanten over de hele wereld om data om te zetten in inzichten. We helpen klanten op meer dan 83.000 locaties hun prestaties te verbeteren en waarde te creëren door sneller, betere beslissingen te nemen. 96 van de top 100-bedrijven uit de 2017 Fortune Global 500® zijn klant van SAS. SAS heeft bijna 14.000 medewerkers en 400 vestigingen in meer dan 50 landen. SAS is sinds 1986 actief in Nederland. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Huizen op landgoed 'Oud-Bussem'.

Great Place to Work over

Een authentieke organisatie die wereldwijd al sinds 1976 opereert en inmiddels is uitgegroeid tot marktleider in advanced analytics oplossingen en software. SAS Nederland biedt haar werknemers een prachtig kantoor en inspirerende werkomgeving temidden van het groen. De faciliteiten voor medewerkers zijn tot in de puntjes geregeld en worden als zeer positief ervaren. Daarbij wordt een goede werk-privé balans als zeer belangrijk ervaren en SAS biedt haar medewerkers dan ook een ruime set aan mooie ondersteunde voorzieningen.

Werken bij

Great Place to Work: mensen maken het verschil

"We zijn er trots op dat SAS al jaren tot de top van de beste Nederlandse werkgevers behoort", zegt Heere Blokhuis, Country Sales Leader bij SAS Nederland. “Onze kracht is de combinatie van mensen, passie en technologie. Deze beoordeling is opnieuw een erkenning van onze focus op medewerkers en onze visie dat tevreden medewerkers de beste garantie zijn voor een optimale inzet, creativiteit en innovatie. Een belangrijke voorwaarde om mee te doen aan de Great Placet to Work is om jezelf, je team en de organisatie te blijven verbeteren. We blijven streven naar verbetering door verandering.”  Lees verder

Bekijk ook de Culture pagina van SAS. 

Follow SAS

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC