Werken bij » Great Place to Work Nederland

Great Place to Work Nederland als werkgever

Geloof jij ook dat elke organisatie een Great Place to Work kan zijn en zou moeten zijn? En dat organisaties, hun mensen en de wereld hier baat bij hebben? Wil jij de wereld van werkend Nederland een beetje beter maken door, samen met je collega’s, organisaties te helpen bouwen aan een cultuur waarin vertrouwen, trots en plezier centraal staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Great Place to Work staat voor:

  • Werken voor een Great Place to Work (blijkt uit eigen onderzoek!); 
  • Werken voor een organisatie met vestigingen in 57 landen en meer dan 800 internationale collega's;
  • Werken in een missie gedreven team;
  • Werken in een team met een sterke groei ambitie waarbinnen veel ruimte is voor eigen initiatief en het pakken van je verantwoordelijkheid;
  • Werken in een team waarin persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staat;
  • Werken in een team waarin plezier centraal staat, zoals o.a. onze vrijdagmiddagborrels en onze jaarlijkse trip naar onze Europese Best Workplaces event!

Vacatures

Momenteel zijn er geen vacatures. 

Great Place to Work groeit!

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers om ons team te versterken. Als er geen vacature is die past bij je ambities en ervaring, en je bent er zeker van dat je de juiste fit bent, neem dan contact met ons op! Laat vooral weten wat je zoekt en waar je toegevoegde waarde ligt voor onze organisatie.

Stuur een mail met hierin je CV en motivatie naar NL_info@greatplacetowork.com of bel voor meer informatie naar 020 260 06 94.

Wil je weten hoe het is om te werken
bij Great Place to Work Nederland?

020 260 06 94
© Great Place to Work® Institute. All Rights Reserved.
made with by CIC