Flag

Analyze

 

Met ons onderzoek naar medewerkersbetrokkenheid krijg je inzicht in wat er speelt binnen alle lagen en groepen van jouw organisatie

De waarde van de Trust Index 

Deze video laat zien wat de Trust Index oplevert en welke inzichten je mag verwachten.

onderzoeken naar werknemersbetrokkenheid_Trust Index

Hoe scoort jouw organisatie op vertrouwen? Met de Trust Index krijg je concrete inzichten in de belangrijkste pijler van een succesvolle organisatie.

onderzoeken naar werknemersbetrokkenheid_Employee Tools

Met de juiste handvatten en tools zorg je dat medewerkers enthousiast worden over veranderingen. Zo brengen jullie samen het ontwikkelpotentieel van de organisatie in kaart.

onderzoeken naar werknemersbetrokkenheid_Benchmarking Tool

Met onze benchmarking tool krijg je inzichtelijk hoe je organisatie scoort op de verschillende thema’s in het onderzoek naar werknemersbetrokkenheid vergeleken met andere organisaties. 

DHL_Logo - Whiteout-01

 

“We hebben geleerd hoe we Great Place To Work integreren in onze HR-cyclus en vooral binnen onze cultuur. Een open cultuur, waarin openstaan voor feedback heel essentieel is. Alleen dan kunnen we leren en verbeteren.” - DHL

Solid Professionals - Whiteout

 

“Het is een bewijs van een onafhankelijke partij dat we niet alleen pretenderen een goede werkgever te zijn. Het is ook echt zo, want onze medewerkers zeggen het. Ook bij het werven van nieuwe collega’s is dit erg fijn om te benoemen.”

Squerist Logo - Whiteout

 

“Het Great Place To Work-traject helpt ons om objectief inzicht te krijgen en te behouden in hoe medewerkers de organisatie ervaren en of ons beleid aansluit bij de behoeften van de Squeristers.”

Een uniek medewerkersonderzoek

Meer inzicht in wat er speelt binnen de organisatie helpt je om de organisatie en haar medewerkers te bekijken vanuit een nieuw perspectief. Ontdek de mogelijkheden van Analyze:

Verdiep je in de rijke data

Met het Analyze pakket heb je toegang tot alle verkregen informatie uit jullie onderzoek naar werknemersbetrokkenheid. Zo heb je inzicht in de scores op alle dimensies, sub-dimensies en stellingen, en dat zelfs per afdeling, team of demografische groep. Hiermee kunnen verbeterpunten op de thema’s uit de bewezen filosofie van Great Place To Work nog specifieker worden geselecteerd.

onderzoeken naar werknemersbetrokkenheid_Delve Into Rich Data

Monitor je ontwikkeling

Tijdens het hele traject worden jullie uitgebreid begeleid door een Customer Success Manager van Great Place to Work, waarmee je samen door de resultaten navigeert. Zo biedt een analyse van de resultaten handvatten voor het verder ontwikkelen van goed werkgeverschap. Ook kun je elk jaar monitoren hoe de organisatie zich heeft ontwikkeld.

onderzoeken naar werknemersbetrokkenheid_Monitor Your Development

Start met benchmarken

Dankzij onze internationaal gestandaardiseerde methodologie kunnen de resultaten van het onderzoek naar werknemersbetrokkenheid vergeleken worden over verschillende afdelingen en divisies, ook in het buitenland. Daarnaast krijg je met het Analyze pakket toegang tot benchmarking tools waarmee je de resultaten niet alleen kunt vergelijken met andere gecertificeerde en Best Workplace organisaties, maar ook met vorige metingen binnen je eigen organisatie.

onderzoeken naar werknemersbetrokkenheid_Start Benchmarking
Great Place To Work

Meest gestelde vragen

Nog vragen? Dat kunnen we ons voorstellen! In deze whitepaper kun je lezen wat de waardevolle inzichten van het Great Place to Work model je opleveren.

GPTW - Goed Werkgeverschap - 3D Cover

Krijg nieuwe inzichten dankzij ons onderzoek naar werknemersbetrokkenheid

Bij Great Place to Work helpen we organisaties het beste uit hun medewerkers te halen, onderling vertrouwen te maximaliseren en bedrijfsresultaten te verbeteren met een mensgerichte aanpak. 

Maak een online afspraak

Beginnen met het uitvoeren van onderzoek naar werknemersbetrokkenheid?

Met het Analyze pakket krijg je gedetailleerd inzicht in de belangrijkste bouwstenen van vertrouwen: Geloofwaardigheid, Respect, Eerlijkheid, Trots en Kameraadschap. 

Ben je benieuwd naar specifieke zaken die spelen binnen de organisatie? Het Analyze pakket biedt de mogelijkheid om je eigen vragen toe te voegen aan het medewerkersonderzoek.

Great Place To Work

Maak van dit medewerkersonderzoek wél een succes: doe de 10 vuistregelscheck

Benieuwd of jouw organisatie klaar is om aan de slag te gaan met ons onderzoek naar werknemersbetrokkenheid en goed werkgeverschap? 

Met deze tien vuistregels bepaal je het succes van het Great Place to Work traject van jouw organisatie.

GPTW - Medewerkersonderzoek is een verandertraject - 3D Cover
GPTW - Best Practices - 3D Cover

Tips op het gebied van goed werkgeverschap? Je krijgt ze van de Best Workplaces.

Download de whitepaper