Flag

TamTam wint Special Award in categorie 'Ontwikkelen'

Full service digital agency TamTam

Prijswinnaar TamTam is een onafhankelijk full service digital agency dat ‘awesome’ digitale ervaringen maakt, waarmee het een glimlach op gezichten wil toveren. Tammo’s (medewerkers van TamTam) geloven dat werken met plezier leidt tot het leveren van kwaliteit. Kennis en innovatie staan hoog in het vaandel, en dat betekent dat persoonlijke ontwikkeling cruciaal is.

Waarom TamTam? 

Dankzij het unieke beleid van TamTam kunnen medewerkers zich professioneel én persoonlijk ontwikkelen, vanuit welke functie dan ook. Zo kunnen ze gebruikmaken van ‘talentanalyses’ om drijfveren en sterke punten in kaart te brengen. Deze analyses zijn inzetbaar voor individuele, maar ook voor gezamenlijke groei.

Daarnaast heeft elke Tammo een Persoonlijk Ontwikkelplan om jaarlijks doelen te stellen en tussentijds de voortgang te meten. Er heerst een echte cultuur van trainen en verbeteren, waarin je als medewerker volledige controle hebt over je eigen ontwikkeling. Niets is vastgelegd, dus je kunt leren en groeien op de manier die het beste bij je past. Dit stimuleert medewerkers om het beste uit zichzelf te halen.

Werkgever die dromen waarmaakt

Een ander initiatief is ‘LeefJeDroom’, een programma dat de wensen van medewerkers op een speciale manier vormgeeft. Van beter worden in je werk tot samen met collega’s een tv-show of album opnemen: TamTam probeert uiteenlopende dromen werkelijkheid te maken. De wensen hoeven niets te maken te hebben met het werk of vakgebied. Zo wilde een medewerker graag verhuizen naar de Verenigde Staten om bij Microsoft te werken: dat doet hij inmiddels al zes jaar. TamTam gelooft niet in lifetime employment, maar ziet zichzelf als een belangrijke op- of tussenstap in de carrière van medewerkers: ‘Zo verliezen we misschien collega’s, maar tegelijkertijd creëren we TamTam-ambassadeurs voor het leven.’

Presentatieskills

Nog een inspirerend ontwikkelprogramma zijn de jaarlijkse ‘TamTam Talks’. Zes Tammo’s duiken diep in een zelfgekozen digitaal onderwerp tijdens een presentatie aan driehonderd in- en externe gasten. Drie maanden lang worden de Tammo’s getraind om hun presentatieskills optimaal in te zetten. [sub-subheading] Leren van feedback. Naast een ontwikkelcultuur, heeft TamTam ook een feedbackcultuur gecreëerd. Er gelden feedbackregels, kort samen te vatten in ‘gewoon doen!’, ‘binnen 24 uur’ en ‘begin een gesprek’. Simpele regels, die de medewerkers enorm stimuleren om onderling commentaar te geven en zo van elkaar te leren. De talentanalyses, LeefJeDroom en de TamTam Talks zijn slechts een greep uit alle ontwikkelprogramma’s, maar geven een goede indruk van de manier waarop TamTam zich onderscheidt. 

Interesse in dit onderwerp? Lees dan ook:

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, events en andere nieuws? Volg ons dan op LinkedIn en meld je aan voor de nieuwsbrief!Topics: Medewerkersonderzoek Leiderschap Employer Branding Goed werkgeverschap Trends Over Great Place to Work Organisatiecultuur Best Workplaces Vitaliteit Employee Experience Gastblogs Het nieuwe werken Werkgeluk MVO beleid Millennials Werk privé balans HR Ontwikkeling Best Practices Communicatie

Comments

Schrijf je in voor updates van nieuwe blogs!