Flag

Kindergarden wint Special Award in categorie 'Bedanken'

Ruimte voor persoonlijke waardering

Hoewel Kindergarden een grote organisatie met veel vestigingen is, streeft het management ernaar om voor iedere medewerker zichtbaar te zijn en persoonlijke waardering te laten blijken. Die waardering uit zich in grote en kleine gebaren, want bedanken zit in de genen van het bedrijf. Niet alleen de pedagogisch medewerkers, maar ook managers kunnen awards winnen. Zo zijn er managementprijzen op de gebieden:

  • ‘klant is koning’ 
  • ‘warm hart’ 
  • ‘zorgen voor morgen’ 
  • ‘aanstormend talent’

Verder zijn er kleinere bedankjes, zoals een verjaardagscadeau met handgeschreven kaart van de directrice of een zelfgekozen kerstcadeau. Andere voorbeelden zijn: 

Dag van de Pedagogisch Medewerker

Een duidelijke blijk van waardering is de jaarlijkse Dag van de Pedagogisch Medewerker. De directrice stuurt alle medewerkers dan een bericht waarin ze hen bedankt voor de inspanning die ze iedere dag weer leveren. De vestigingsmanagers zorgen voor persoonlijke cadeautjes en ook ouders besteden aandacht aan deze dag.

Proffie Awards

Een andere manier van bedanken gebeurt in de vorm van de jaarlijkse Proffie Award. Deze prijs gaat naar de pedagogisch medewerker die als geen ander kinderen verzorgt en begeleidt in hun ontwikkeling, en daarmee de kwaliteit belichaamt waar Kindergarden voor staat. Naast de award, krijgt de winnaar 1.000 euro. Collega’s kunnen elkaar nomineren door aan te geven wie volgens hen het verschil maakt.

Teamprijs: HEART

Daarnaast heeft Kindergarden een prijs voor het beste ‘HEART’-team, gebaseerd op de vijf gelijknamige principes die ze hanteert: Honesty, Excellence, Accountability, Respect en Teamwork. Deze geldprijs bestaat uit drie oplopende bedragen waarmee de winnende teams iets voor hun vestiging kunnen kopen of samen iets leuks kunnen doen.

Met al deze unieke en persoonlijke manieren waarop Kindergarden haar waardering voor medewerkers laat blijken, onderscheidt ze zich van andere organisaties.

Interesse in dit onderwerp? Lees dan ook:

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe publicaties, events en andere nieuws? Volg ons dan op LinkedIn en meld je aan voor de nieuwsbrief!Topics: Medewerkersonderzoek Leiderschap Employer Branding Goed werkgeverschap Trends Over Great Place to Work Organisatiecultuur Best Workplaces Vitaliteit Employee Experience Gastblogs Het nieuwe werken Werkgeluk MVO beleid Millennials Werk privé balans HR Ontwikkeling Best Practices Communicatie

Comments

Schrijf je in voor updates van nieuwe blogs!