Menu

Great Place To Work-Certified™

Vlirdens

Best Workplaces for Women™ 2024 - Medium
Positie 5
Great Place To Work™ Certified
April 2022 - April 2023

Over deze organisatie

Vlirdens is typisch anders dan je misschien gewend bent. Wij hebben onszelf de opdracht gegeven om Nederland meer werkend te maken. Dat doen we met plannen. En dat is een vak. Ons vak. Wie de planning in handen heeft, stuurt de organisatie. Door onze collega’s zijn klanten van Vlirdens efficiënter, kwalitatiever en medewerkers tevredener. Zo zorgen we samen voor bijvoorbeeld betere zorg, goede spreiding van vluchtelingen en kortere wachttijden bij servicedesks en in pretparken.

Josje Buis, Medewerker
“Wat ik heel tof vind aan Vlirdens is dat het een organisatie is die constant in ontwikkeling is. Dat er ruimte is voor ieders kwaliteiten en kracht en je jezelf kan zijn.”
Arend van Houwelingen, Directeur
“Yes, voor de derde keer op rij Great Place to Work! De positieve vibe in de organisatie zien we ook nu weer terug in de uitkomsten van het onderzoek. Met de verbeterpunten gaan we vol enthousiasme aan de slag.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij Vlirdens

Een goede landing bij Vlirdens vinden we belangrijk. Daarom verzorgen we een op maat gemaakt onboardingsprogramma. Op je eerste werkdag ontvangen we je op kantoor, onze groene thuishaven in Doorn. Directeur Arend heet je van harte welkom en tijdens een kop koffie vertelt hij meer over Vlirdens, zijn visie en doelen. HR en diverse collega’s verzorgen een uitgebreide introductie over werken bij Vlirdens en voorzien je van alles wat jij nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan.

Uiteraard mag dé boswandeling op ons landgoed niet ontbreken op je eerste werkdag. De rest van de week staat in het teken van het wegwijs worden en kennismakingsgesprekken. Ook loop je mee met een collega bij een klantopdracht, zo krijg je vast een kijkje achter de schermen. Als WFM Consultant ga je direct bijdragen aan het continu verbeteren van één van de belangrijkste processen van organisaties, waarbij jij zorgt voor bevlogen medewerkers, tevreden klanten of patiënten en een gezonde organisatie. Super waardevol werk dus! Tijdens ons maandelijks teamoverleg ga je jezelf voorstellen. Collega’s vragen je waarschijnlijk het hemd van je lijf over je muzieksmaak, favoriete voetbalclub of gerecht. We zijn nou eenmaal erg nieuwsgierig en willen je snel leren kennen!

Bij Vlirdens vinden we het belangrijk dat je bevlogen bent, je uitdagingen aangaat en jij jezelf wilt blijven ontwikkelen. Daarom doorloopt iedereen het Persoonlijk Leiderschapsprogramma waarbij je zelf de regie neemt over jouw ontwikkeling.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified