Menu

Great Place To Work-Certified™

PanCompany

Great Place To Work™ Certified
September 2021 - September 2022
Great Place To Work™ Certified
September 2020 - September 2021
Great Place To Work™ Certified
September 2019 - September 2020

Over deze organisatie

Onze waarden? Ondernemerschap, vakmanschap en plezier. Dat is waar onze cultuur om draait! Wat ons vanaf het begin anders maakt is dat we een moderne vorm van dienstverband aanbieden, die aansluit bij een maatschappelijke trend waarbij werknemers op zoek zijn naar meer vrijheid, verantwoordelijkheid en betere, eerlijker verdiensten. Bij PanCompany delen onze collega’s dan ook direct in de omzet! Unieke en schaarse IT expertise die bijdraagt aan het realiseren van vernieuwing, dat is waar PanCompany voor staat! Met volledig uitgeruste agile ontwikkelteams voorziet PanCompany in de expertisebehoefte van grootzakelijke opdrachtgevers bij de realisatie van projectmatig gestuurde veranderingen. Dat doen ze met ervaren IT experts op de vakgebieden business information analysis, software development, test engineering, agile management en data analytics.

Christa, Software Developer
“Mijn aanname proces was bijzonder positief. De persoonlijke aanpak, de goede arbeidsvoorwaarden en een heel goed gevoel hebben mij voor PanCompany doen kiezen. Ik vond het erg prettig om te zien dat er deskundige ontwikkelaars bij PanCompany werken. Ook het superleuke initiatief waarbij we binnen het bedrijf met elkaars hobby’s kennis maken spreekt me erg aan. En tot slot, ik ben erg onder de indruk van de hoeveelheid en kwaliteit van de opdrachten die aangedragen worden, iets wat mij veel vertrouwen geeft voor de toekomst.”
Danny , Software Developer
“Ik vind het fijn te werken bij PanCompany omdat er veel waardering is voor hetgeen ik doe vanuit zowel management als mijn collega’s. Ik heb oprecht het idee dat ik iets waardevols toevoeg! Daarnaast vind ik alle (informele) meet-ups, en specifiek de Dungeons & Dragons-avonden, echt top!”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Bekijk de video

Werken bij PanCompany

De term onboarding klinkt als iets wat begint op je eerste werkdag. Maar bij PanCompany begint dat al veel eerder. Vanaf het moment dat we met je in gesprek zijn over werken bij PanCompany word je al ge-onboard. Doordat we met je praten over onze cultuur, over onze collega’s, over onze way-of-working. Zodat jij een afgewogen beslissing kan nemen over werken bij PanCompany. Je wilt immers zeker weten dat je je thuis zal voelen bij je nieuwe werkgever! 

Als je je handtekening onder je contract bij PanCompany zet, dan ben je dus al “aan boord”. En dat merk je ook, doordat je gelijk – dus voor je indiensttredingsdatum – uitgenodigd wordt voor allerlei opleidingen, meet-ups, uitjes, etc. Maar ook doordat er al volop contact met je is rondom de matching met aanvragen van onze opdrachtgevers. Tegen de tijd dat je dan daadwerkelijk in dienst komt heb je al in veel opzichten kennis gemaakt met onze cultuur.

Een eerste werkdag is altijd spannend, maar ook leuk. We ontvangen je met een presentje op ons hoofdkantoor in Den Bosch en je maakt, voor zover nog nodig, kennis met het aanwezige management en kantoorpersoneel. Je wordt geïntroduceerd in onze werkwijzen en bijgepraat over allerlei praktische zaken. Daarbij maken we gebruik van ons digitale onboarding document Werken bij PanCompany, dat je later altijd nog eens na kan slaan.  Je stelt jezelf in je eigen woorden voor aan de rest van de collega’s door een bericht te plaatsen op ons interne communicatiekanaal. Natuurlijk ontvang je ook je laptop, telefoon en leaseauto. Halverwege de middag ga je lekker op tijd naar huis om alle eerste indrukken op je gemak te verwerken, zodat je vanaf de volgende dag vol energie aan de slag kan bij je opdrachtgever.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified