Menu

Great Place To Work-Certified™

Lab Digital

Great Place To Work™ Certified
December 2023 - December 2024
Great Place To Work™ Certified
Oktober 2022 - Oktober 2023
Great Place To Work™ Certified
December 2020 - December 2021
Great Place To Work™ Certified
November 2019 - November 2020

Over deze organisatie

Lab Digital staat voor 15 jaar ervaring in de digitale sector. Tegelijkertijd zit innovatie in ons bloed, evenals een sterke drang naar kwaliteit. Lab Digital heeft 80+ specialisten in dienst, zowel in de technologische als aan de creatieve kant. Onze klanten zijn klaar voor volwassen stappen op het gebied van digitale vraagstukken. Voor hen realiseren we groei, in zeer goede en langdurige partnerships. Dat doen we met de nieuwste technologieën voor nationale en internationale organisaties. Zowel in de resultaten van onze digitale expertise als in de dagelijkse bedrijfsvoering als bedrijf in de maatschappij, richten wij ons op het maken van een positieve impact.

Niels Smits, CEO – Co-founder
“Wij hebben de wens om een omgeving te bieden die mensen ondersteunt in hun zijn, ambities en persoonlijke groei. Wij willen dat mensen zo in elk opzicht het beste uit zichzelf halen. Een mooie cultuur is voor ons misschien wel de belangrijkste levenslijn van een organisatie.”
Jasper, Digital Strategist
“Lab Digital is een plek waar je serieus werkt en serieus aan jezelf kan werken. Dat vertaalt zich naar een groep mensen met passie en gevoel van saamhorigheid waar je op kan bouwen en die klaar staan om samen de schouders er onder te zetten.”

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Lab Digital

Ons DNA wordt gevormd door individuen. Daarom is voor ons de fit als persoon belangrijker dan al het andere. Dit zal je al merken in het eerste telefonische interview, waarin we jou als persoon willen leren kennen.

Met elke nieuwe persoon verandert ons DNA en wordt de cultuur nog beter. Onze persoonlijke aanpak definieert onze manier van samenwerken en samen groeien. Wij zijn technisch, creatief en begrijpen de business van onze klant. We blijven groeien - op de juiste manier.

Wij geloven dat wanneer je solliciteert voor een nieuwe baan, je niet alleen een functie kiest. Je kiest voor een bedrijf.

Wil je weten hoe het is om te werken bij Lab Digital? Bekijk onze vacatures.

Contact
Vivianne van der Linden
Stuur mij een e-mail Bekijk onze vacatures
 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified