Menu

Great Place To Work-Certified™

Coopr

Great Place To Work™ Certified
December 2017 - December 2018

Over deze organisatie

In een communicatiewereld die continu en steeds sneller verandert zijn wij een club no-nonsense vakidioten. We omarmen technologische innovaties, begrijpen wat zich in de maatschappij afspeelt en zijn een kritische vriend voor onze opdrachtgevers. Coopr is op 1 september 2009 opgericht door Jody Koehler en Jos Govaart. Simpelweg vanuit de ambitie om ‘een verdomd goed PR-bureau in Nederland neer te zetten’.

Over de Great Place To Work-certificering

De stem van de medewerker vinden we het belangrijkst. Daarom is deze certificering 100% gebaseerd op het Trust Index™-medewerkersonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 60 stellingen over verschillende thema’s. Hiermee meten we vertrouwen, trots en plezier in organisaties.

Dit zijn de voorwaarden voor certificering:

  • een score van 70% of hoger op de Trust Index;
  • een minimale respons;
  • een ingevulde Culture Brief™.

Het certificaat is één jaar geldig. Organisaties met de hoogste scores op de Trust Index maken kans op een plek op de lijst van Best Workplaces™.

Werken bij Coopr

In de afgelopen jaren heeft Coopr zich razendsnel ontwikkeld. Anno 2019 bestaat het team uit ruim 30 professionals, werkend voor meer dan 40 klanten in de Benelux. Het Coopr-DNA bestaat uit professionaliteit, passie, lef en fun. Bij Coopr werken allemaal professionals die doen waar hun passie ligt. We hebben lef om nieuwe dingen te proberen en buiten de gebaande paden te bewegen, zijn nieuwsgierig naar de wereld om ons heen en doen dit alles met een grote dosis fun. Want wij doen wat we leuk vinden en stralen dat uit.

 

Laat zien dat je een goede werkgever bent

Ontdek de voordelen en voorwaarden van certificering en deelname aan de Best Workplaces.

CTA_Certified