Flag

PlanMen

Branche

 

Professionele dienstverlening

Locatie
 Doorn
Aantal medewerkers

 

103

Website

 

www.planmen.com

Logo_PlanMen
PlanMen1

Over deze organisatie

PlanMen helpt organisaties succesvol te zijn door slimme inzet van medewerkers. Ze maakt het verschil in efficiëntie, kwaliteit en klant- en medewerkertevredenheid. Hiervoor biedt PlanMen advies, ondersteuning en software op het gebied van personeelsplanning en workforce management.

PlanMen5

“Wat ik heel tof vind aan PlanMen is dat het een organisatie is die constant in ontwikkeling is. Dat er ruimte is voor ieders kwaliteiten en kracht en je jezelf kan zijn.”

 

Josje Buis

Medewerker

X

100%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun seksuele geaardheid.
99%
Dit is een fysiek veilige werkomgeving.
99%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht etnische herkomst en/of geloofsovertuiging.
98%
Management is gemakkelijk benaderbaar en prettig in de omgang.

X

PlanMen3

Great Place to Work Certified

Planmen is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. 

Binnen het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers het hoogst op het thema Kameraadschap. 

Lees meer

X

Planmen4
"Yes, voor de tweede keer op rij Great Place to Work! De positieve vibe in de organisatie zien we ook nu weer terug in de uitkomsten van het onderzoek. Met de verbeterpunten gaan we vol enthousiasme aan de slag."
 

Arend van Houwelingen

Directeur

 

Werken bij PlanMen

 

Een goede landing bij PlanMen vinden we belangrijk. Daarom verzorgen we een op maat gemaakt onboardingsprogramma.

Op je eerste werkdag ontvangen we je op kantoor, onze groene thuishaven in Doorn. Directeur Arend heet je van harte welkom en tijdens een kop koffie vertelt hij meer over PlanMen, zijn visie en doelen. HR en diverse collega’s verzorgen een uitgebreide introductie over werken bij PlanMen en voorzien je van alles wat jij nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan.

Uiteraard mag dé boswandeling op ons landgoed niet ontbreken op je eerste werkdag. De rest van de week staat in het teken van het wegwijs worden en kennismakingsgesprekken. Ook loop je mee met een collega bij een klantopdracht, zo krijg je vast een kijkje achter de schermen.

 

Als WFM Consultant ga je direct bijdragen aan het continu verbeteren van één van de belangrijkste processen van organisaties, waarbij jij zorgt voor bevlogen medewerkers, tevreden klanten of patiënten en een gezonde organisatie. Super waardevol werk dus!

Tijdens ons maandelijks teamoverleg ga je jezelf voorstellen. Collega’s vragen je waarschijnlijk het hemd van je lijf over je muzieksmaak, favoriete voetbalclub of gerecht. We zijn nou eenmaal erg nieuwsgierig en willen je snel leren kennen!

Bij PlanMen vinden we het belangrijk dat je bevlogen bent, je uitdagingen aangaat en jij jezelf wilt blijven ontwikkelen. Daarom doorloopt iedereen het Persoonlijk Leiderschapsprogramma waarbij je zelf de regie neemt over jouw ontwikkeling.

X

PlanMen

Eva Hazes

Recruiter

Mail: info@planmen.com