Flag

Lab Digital

Branche
IT
Locatie
Utrecht
Aantal medewerkers

38

Website

http://labdigital.nl/

Lab-Digital-Great-Place-to-Work-Certified
Lab-Digital-Great-Place-To-Work-Certified-1-1

Over deze organisatie

Lab Digital is een groeiend internetbureau uit Utrecht. Wij lossen digitale klantvraagstukken op door middel van het doorvoeren van nieuwe oplossingen en denkwijzen in hun (digitale) organisatie. Wij ervaren groei bij steeds meer (internationale) opdrachtgevers.

Lab-Digital-Great-Place-To-Work-Certified-3
"Lab Digital is een plek waar je serieus werkt en serieus aan jezelf kan werken. Dat vertaalt zich naar een groep mensen met passie en gevoel van saamhorigheid waar je op kan bouwen en die klaar staan om samen de schouders er onder te zetten."
Jasper
Digital Strategist
98%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
 
94%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
 
91%
Management is integer en oprecht.
90%
Management stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen.
Lab-Digital-Great-Place-To-Work-Certified-5

Great Place to Work over

Lab Digital is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is Lab Digital gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op een eerlijke werkomgeving. Zo scoort de stelling ‘Ik word behandeld als een volwaardig lid van onze organisatie, ongeacht mijn positie’ 95%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Lab Digital het hoogst op de thema’s Ontwikkelen en Vieren van successen. 

Niels-Lab-Digital-Great-Place-To-Work-Certified
"Wij hebben de wens om een omgeving te bieden die mensen ondersteunt in hun zijn, ambities en persoonlijke groei. Wij willen dat mensen zo in elk opzicht het beste uit zichzelf halen. Een mooie cultuur is voor ons misschien wel de belangrijkste levenslijn van een organisatie."
Niels Smits
CEO – Co-founder

Werken bij

Het verwelkomen van nieuwe collega’s begint eigenlijk al bij het eerste telefonische interview van de sollicitatie. We vragen wat wij belangrijk vinden en daar gaat het hele interview ook over; de persoon achter het naar ons verzonden cv. Veel draait om de persoon.

Bij ons op kantoor tekenen we het contract. Dat vieren we, want het is namelijk een belangrijk moment voor ons en in het leven van onze nieuwe collega. Vervolgens maken we ruim voor de start een afspraak bij ons op kantoor. In een informele setting bespreken we de eerste weken alvast voor, hoor je wat over een project waarmee je begint en ontmoet je jouw buddy. Laatstgenoemde is iemand die je met alles kan helpen. Vervolgens doen we een kennismakingsronde, zodat je de eerste dag al wat mensen kent. Je computer krijg je alvast mee, mooi om te hebben.
De eerste weken ontmoet je veel mensen en leer je over veel rollen binnen Lab Digital, maar ook nemen we je mee in onze cultuur, faciliteiten, technieken, processen, projecten en creatie. Je start rustig op en leert ons allemaal kennen. Je buddy en jij houden contact, meer je zal merken dat je met meer mensen contact maakt en al gauw midden in projecten meedoet. Het lijkt al gauw of je hier al veel langer werkt, terwijl het nog steeds de 1e maand is. Je bent thuis.

Een korte omschrijving van een voor ons cruciaal onderdeel, want ieder persoon betekent nieuwe ideeën, nieuwe verwachtingen en nieuwe gedragingen. Allemaal ten gunste van een gaaf en groeiend team.

Wil je weten hoe het is om te werken bij Lab Digital? Bekijk hun vacatures

Erik-Lab-Digital-Great-Place-To-Work-Certified

Contactpersoon
Erik van Zuylen

Organization development manager

E-Mail: e.vanzuylen@labdigital.nl

Media

Lab Digital A Great Place To Work
(pdf | 1.6 MB)