Flag

Kabisa

Branche

Software

Locatie:

Weert

Aantal medewerkers

90

Website

www.kabisa.nl

Kabisa_Logo
Kabisa_Foto_1

Over deze organisatie

Kabisa een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van web- en mobiele apps, integraties & cloud oplossingen voor bedrijven. Met ruim 90 'Kabisanen' werken wij vanuit heel Nederland om onze klanten maatwerkoplossingen aan te bieden. Groei staat centraal binnen de organisatie. Het investeren in de groei van onze mensen leidt tot geslaagde projecten en daarmee dus ook weer groei voor onze klanten.

Kabisa_Quote_1

"Kabisa is een Great Place to Work door onze unieke cultuur van continue verbetering en de verzameling creatieve mensen die dit bij elkaar gebracht heeft. De technische lat ligt erg hoog en zorgt ervoor dat elke Engineer dagelijks uitgedaagd wordt en zich maximaal kan ontwikkelen."

 

Pascal Widdershoven

Chief Technology Officer

Kabisa_Foto_2

Great Place to Work over

Kabisa is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Kabisa gecertificeerd. 

De medewerkers van Kabisa het hoogst op Kameraadschap. 

Werken bij

Kabisa groeit! We hebben daarom allerlei interessante en uitdagende posities vacant die nog vervuld moeten worden. Denk aan onder anderen Cloud Engineers, Frontend- en Backend developers en Mobile developers. Neem een kijkje op onze werkenbij pagina en wie weet speel jij binnenkort een een potje tafelvoetbal of pingpong met je nieuwe collega's!

We hebben een uitgebreid onboarding proces binnen Kabisa. Na een zorgvuldige sollicitatieprocedure ontvangen we je met veel plezier als nieuwe Kabisaan bij onze club! Kabisa begrijpt dat het altijd spannend blijft om aan een nieuwe uitdaging te beginnen en daarom vinden we het mega belangrijk om je een warm welkom te geven.

Aan de hand van onze 5-daagse bootcamp helpen we je om je wegwijs te maken door de organisatie en je jouw nieuwe collega’s leert kennen op een leuke en snelle manier! Tijdens deze bootcamp ontvang je een uitgebreid onboarding pakket, krijg je een rondleiding op kantoor en maak je kennis met het management team en je collega's middels gezamenlijke lunches en presentaties vanuit alle afdelingen. Vervolgens gaat het inwerktraject van start en ga je samen met je buddy aan de slag.

Vanaf je binnenkomst geven we veel aandacht aan je persoonlijke groei en jouw ambities. Middels meetups, Lunch & learns, Show & Tells en leuke initiatieven vanuit onze Guild Groups in combinatie met onze ontwikkelgesprekken samen met je ontwikkelcoach ontpop jij je tot expert in jouw vakgebied of juist in een totaal nieuw gebied. 

We nemen graag de tijd om je meer te vertellen over Kabisa dus schroom niet om contact op te nemen. Ben je benieuwd naar de vacatures bij Kabisa? Ga naar hun vacaturepagina

Kabisa_Contactpersoon

Contactpersoon: Vivian Say (vivian@kabisa.nl)