Flag

ICM opleidingen & trainingen

Branche
Opleidingscentrum
Locatie
Utrecht
Opgericht in
 
2003
 
Aantal medewerkers
 
127
Website

www.icm.nl

ICM
ICM opleidingen & trainingen_Best Workplaces 2022

Over deze organisatie

ICM is door de energie en visie van oprichters Erik Smithuis en Harrie-Peter Roefs ontstaan. Het plan was helder: een bedrijf met een unieke spirit opzetten waar de persoonlijke ontwikkeling van mensen centraal staat, zowel intern als extern. Waar naast het behalen van resultaten ook aandacht mag zijn voor plezier.

ICM

“Het unieke aan ICM is de verbinding onderling en persoonlijke aandacht voor elkaar gecombineerd met het behalen van resultaat met kwaliteit. Het is een plek waar je jezelf kan zijn, successen worden gevierd en waar interesse in je wordt getoond als mens en professional. ik ga elke dag met heel veel plezier naar mijn werk!”

98%

Management handelt eerlijk en ethisch.

98%

Mensen hier vieren speciale gelegenheden.

98%

Wanneer je hier komt werken wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt.

96%

Mensen hier worden aangemoedigd om balans aan te brengen tussen privé en werk.

ICM
ICM

Great Place to Work over

ICM opleidingen & trainingen is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is ICM opleidingen & trainingen gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op de Onderlinge verbondenheid & plezier. Onder andere de stelling ‘Mensen hier vieren speciale gelegenheden’ scoort 100%. 

 

Leren en ontwikkelen bij ICM

Onze pay-off is niet voor niets: “Je kunt meer dan je denkt”. We zijn ervan overtuigd dat er altijd kansen zijn om te dromen, te leren, te verdiepen, het avontuur aan te gaan en van betekenis te zijn voor een ander. Ook wanneer dat moeilijk lijkt. Wij motiveren, stimuleren, dagen je uit tot groei en geven je de ruimte om je leerdoelen na te jagen. Want zo kom je verder dan je zelf dacht te kunnen komen.

We vinden het belangrijk om je het vertrouwen en de verantwoordelijkheid te geven om je werk naar eigen inzicht te doen. Ook geloven we dat als je je sterke kanten inzet, je je nog meer kunt ontwikkelen. Dat draagt bij aan jouw werkgeluk én aan een positief resultaat voor ICM.