Flag

Dopper

Branche

Groothandel

Locatie

Haarlem

Opgericht in

2009

Aantal medewerkers

45

Website

Dopper.com/nl/

Dopper-Logo
Dopper-Great-Place-To-Work-Certified

Over deze organisatie

Dopper maakt het mogelijk voor iedereen om herbruikbare waterflessen te verkiezen boven wegwerpwaterflessen. Elke verkochte Dopper draagt bij aan educatie over plasticvervuiling en schoon drinkwater-projecten. Het doel? Kristalhelder water. In iedere oceaan, uit elke kraan.

Kirsten-Dopper-Great-Place-To-Work-Certified

"Als marketeer is het fantastisch om bij een bedrijf te werken dat zijn missie écht in alles voorop zet, ongeacht afdeling of functie. Dat zorgt er mede voor dat het team één grote familie is: samen keihard werken, maar ook de successen uitgebreid vieren met z'n allen. Hierbij worden ook de privé successen niet vergeten: verjaardagen, bruiloften en zwangerschappen worden gevierd samen met de sales- en groeicijfers. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met een breed aanbod aan trainingen en een (ruim) persoonlijk educatiebudget. Je krijgt veel kansen, de ruimte om fouten te maken en het vertrouwen om te doen wat jij denkt dat goed en nodig is. Dat maakt voor mij Dopper the greatest place to work!"

Jitske Volkert
Impact Marketing Manager
Lees meer
98%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
97%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
96%
Medewerkers voelen zich een team of familie, onder andere door het vieren van speciale gelegenheden
95%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
Dopper-Great-Place-To-Work-Certified-8
Dopper-Great-Place-To-Work-Certified-5
Dopper-Great-Place-To-Work-Certified-2
Dopper-Great-Place-To-Work-Certified-3
Dopper-Great-Place-To-Work-Certified-6

Great Place to Work over

Dopper is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is Dopper gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op de onderlinge verbondenheid & plezier. Onder andere de stelling ‘Mensen hier geven om elkaar’ scoort 100%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Dopper het hoogst op de thema’s Delen - Bijdragen, Inspireren en Vieren van successen. 

Lees meer
Niels-Dopper-Great-Place-To-Work-Certified

"Vanaf het moment dat ik bij Dopper naar binnen stapte, kwam ik terecht in een warm bad. Midden in de onstuimige groei die we als Dopper meemaken wordt een super fijne en bijzondere werkplek gecreëerd. Vol met bijzondere mensen met bijzondere verhalen. In een bedrijf waarin iedereen de missie ademt, hoef je je 's avonds nooit af te vragen waar je het voor doet."

Niels
Product Development Manager

Werken bij

Een goed begin is het halve werk.
Nieuwe collega’s kondigen we lang van tevoren aan tijdens onze gezamenlijke presentaties op dinsdag. En onze People & Culture Coördinator stuurt alvast naar alle medewerkers een mail met de startdatum inclusief foto, om de nieuwe mensen al een gezicht te geven. Collega’s kunnen dus alvast oefenen op de naam en een rake openingszin.

Niet alleen op de eerste dag is een warm welkom belangrijk. Bij Dopper vinden we het ook van belang dat alle nieuwe teamgenoten precies weten wat er van hen wordt verwacht in de eerste weken. Zo doen we extra ons best op een uitgebreide mail, inclusief lunchtips en kledingtips. Als een nieuwe teamgenoot toevallig jarig is vóór de startdatum, dan sturen we een persoonlijk verjaardagskaartje. Extra leuk wanneer je je meteen thuis voelt bij Dopper.

Naast een erehaag van collega’s treft een nieuwe werknemer op zijn eerste werkdag aan: Sustainable goodies van onze partners, zoals een re-usable KeepCup, een reep Tony’s Chocolonely in een Dopperwikkel en een notitieboekje van ‘Paper On the Rocks’ dat je er elke dag aan herinnert dat je een rockstar bent. Reden genoeg dus om bij ons aan de slag te gaan.

We geven nieuwe medewerkers ook een Dopper Steel met hun naam erop, een eigen laptop, telefoon (afhankelijk van de functie) en sleutels tot ons pand. We bieden iedereen een eigen kluisje en een geïnstalleerde mailbox voorzien van leesvoer (het HR Handboek, een digitaal smoelenboek en uitleg over de werkplekinstellingen, de BHV’ers, Arboinfo en vertrouwenspersoon). En je hebt meteen wat te kijken, met films over de duurzame Dopper productie, over ons begin en over de belangrijkste Dopper projecten.

Op je eerste werkdag word je verwelkomd door de Prodent-smile van onze goedgehumeurde officemanager. Of eigenlijk door de glimlach van… jezelf! Een bordje met jouw naam inclusief bijschrift ‘Welcome!’ pronkt namelijk op onze balie. Leuke binnenkomer.

Natuurlijk krijg je als nieuwe telg eerst een uitgebreide rondleiding door het gebouw. Tijdens deze toeristische route word je gewezen op alle highlights van ons kantoor; de koffieautomaat, wijnkoelkast, nooduitgangen, fruitkist, wc’s en (blijf er maar eens af) de snoeppot. De nieuwe medewerker krijgt tevens een introductiefilm te zien over Dopper waarin oprichter Merijn uitlegt vanuit welke gedachte we werken.

Ben je benieuwd naar de vacatures bij Dopper? Ga naar hun vacaturepagina. 

Isabel-en-Tessa-Dopper

Contactpersoon
Tessa Vellinga & Isabel Machielse

Media