Flag

Derksen & Drolsbach

Branche
Interim management- en adviesbureau
 
 
Locatie
Den Haag
 
Aantal medewerkers

41

Website
www.derksendrolsbach.nl
ddpv-donker-logo-retina-2
Derksen-&-Drolsbach_Great-Place-to-Work-Certified_3

Over deze organisatie

Derksen & Drolsbach (D&D) is hét interim management- en adviesbureau in de Randstad voor publieke en maatschappelijke organisaties. Het is onze missie om samen met onze relaties een betekenisvolle rol te spelen bij het oplossen van maatschappelijke opgaven van vandaag en morgen. Wat D&D uniek maakt? Onze mensgerichte aanpak. Niet voor niets hebben wij als motto: ‘Be as you wish to seem.’ D&D-ers zijn dan ook intrinsiek gedreven om het maximale uit zichzelf voor anderen te halen en zo maatschappelijk het verschil te maken. Het is onze overtuiging dat dit het beste kan door een omgeving te creëren waarin iedereen de kans krijgt om te groeien en zo zijn of haar maximale zelf te zijn.

_M_15502

"D&D kiest bewust voor opdrachten in de publieke sector, juist vanwege de maatschappelijke impact die je hiermee maakt. Dit sluit volledig aan bij mijn overtuiging en ambitie om iets te betekenen voor een ander, zowel direct als indirect, ook als het gaat om duurzaamheid. Omdat iedereen binnen D&D in dezelfde boodschap gelooft helpen we elkaar weer verder in onze inzet voor de maatschappij."

 

Hiba Harakeh

Senior Consultant

97%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
96%
Een gevoel van trots om voor deze organisatie te werken en het imago van de organisatie.
96%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
95%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
FKTC4804
TBQU3271

Great Place to Work Certified

Derksen & Drolsbach is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Derksen & Drolsbach gecertificeerd.

De medewerkers van Derksen & Drolsbach scoren het hoogst op de thema's Trots en Kameraadschap. Zo scoort onder andere de stelling ‘Ik ben er trots op anderen te vertellen dat ik hier werk' 100%. 

Lees meer
Robert_Derksen-&-Drolsbach-_Great-Place-to-Work-Certified
“D&D is een organisatie van en voor elkaar! Trots zijn wij op alle collega’s en samen werken wij met een mensgerichte aanpak aan het hebben van impact voor onze opdrachtgevers en maatschappij. Persoonlijke ontwikkeling, werkgeluk en snufje lef staan daarbij centraal. En natuurlijk, het kan altijd nog beter. Daar gaan wij voor.”

Robert Derksen

Derksen & Drolsbach als werkgever

Wat kan je verwachten als je komt werken bij D&D? Nou, dat komt overeen met wat D&D-ers je hebben verteld in je kennismakingsgesprekken. Je verwachtingen worden waargemaakt en vaak overtroffen. D&D is namelijk een organisatie met een groot hart. Je bent al voor je start welkom en wordt aangemoedigd jezelf te zijn. We hebben elkaar immers gevonden om wie je bent en het potentieel dat je in je hebt. Je onboarding begint dus al voordat je bij ons in dienst bent.

Samen vormen wij een mooi collectief en vinden het bijdragen aan een hoger doel, Maatschappelijke Impact maken, vanzelfsprekend. Eenmaal in dienst kom je dan ook in een warm bad en ervaar je een maatschappelijk betrokken organisatie van en voor elkaar. We zijn heel trots op onze collega’s die zich daarvoor inzetten, van onze toegewijde support-collega Mariel tot de beide oprichters Robert en Hugo. En van IJsbrand onze resourcemanager tot je buddy en de aanvoerder van je team, die je wegwijs maken. Vanaf je eerste dag word je betrokken bij de vele gezamenlijke activiteiten en wordt er veel gelachen, want voor ons is het hebben van plezier een belangrijk onderdeel van werk. Iedereen staat klaar om je te helpen bij je persoonlijke ontwikkeling en het opstellen en realiseren van je persoonlijke doelen. Je nieuwe collega’s moedigen je hierbij aan te experimenteren en je eigen potentieel te ontdekken. We gunnen je de tijd om je nieuwe collega's beter te leren kennen en om verder zo goed mogelijk invulling te geven aan jouw persoonlijke groeipad en reis bij D&D.

Derksen & Drolsbach 1

Contactpersoon

IJsbrand Olthof
Resource manager
E-mail: ijsbrand@derksendrolsbach.nl
Tel: 06 41 51 26 48

Culture Audit

Culture Audit Derksen & Drolsbach