Flag

Bizzomate

Branche

IT

Locatie

Dordrecht, Schiphol en Valkenburg

Aantal medewerkers

66

Website

joinbizzomate.com

Bizzomate-Logo-Great-Place-to-Work-Certified
Bij Intro

Over deze organisatie

Bizzomate is specialist in software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Met innovatieve methoden zoals het lowcode software development platform Mendix helpen we bedrijven hun systemen te moderniseren, processen te automatiseren en klantcontact te verbeteren. Bij Bizzomate staat samen groeien centraal. Naast het groeien op business gebied zien wij de maatschappij ook graag een stukje groeien. Bizzomate zet 10% van de 40-urige werkweek in voor vrijwilligerswerk. En nog een extra 10% wordt ingezet voor zelfontwikkeling. Inderdaad, iedere week 8 uur inzetten om samen te groeien!

Bij onze Quote

“Wat voor mij Bizzomate een Great Place to Work maakt is dat dit een plek is waar mensen met een gedeelde passie samen werken om te winnen. Het voelt als het ware meer aan als een familie dan een bedrijf. Het maakt qua omgangsvormen niet uit of je nu met een collega of een gids spreekt. Je krijgt veel vrijheid om je eigen verantwoordelijkheid te pakken, je eigen keuzes te maken maar ook om je eigen fouten te maken; dit stimuleert het groeien alleen maar. Ik heb vaak het gevoel dat met waardering en interesse gekeken wordt naar het pad dat je binnen Bizzomate voor jezelf uitstippelt en volgt.”

Jordy Delahaije

100%
Mensen hier krijgen veel verantwoordelijkheid
100%
Management stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen.
100%
Management beschouwt onopzettelijke fouten als onderdeel van het werk.
100%
Management vraagt om en reageert oprecht op suggesties en ideeën van medewerkers.
Roulette 1
FJ217042a
Roulette 3
Screenshot 2022-03-29 at 11.19.05
Bizzomate_Great Place to Work Certified 5

Great Place to Work Certified

Bizzomate is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Bizzomate gecertificeerd. 

Bij Bizzomate scoren de medewerkers het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 98%.

Anne-van-der-Heide-Bizzomate-Great-Place-to-Work-Certified-1

“Bij Bizzomate geloven we dat gelukkige medewerkers de basis vormen voor een succesvol bedrijf. Daarom heeft het welzijn van medewerkers hoge prioriteit. Het is geweldig om daar erkenning voor te krijgen van onze medewerkers met deze hoge scores in het Great Place To Work onderzoek.”

Anne van der Heide
Happiness Officer

Werken bij

Contract ondertekenen en je eerste werkdag bij Bizzomate
Zodra je contract getekend is, doen we er alles aan om te zorgen dat je je snel thuis voelt. Op je eerste dag zorgen we dan ook voor een warm welkom. Ga je werken bij onze vestiging in Limburg? Dan krijg je vlaai. Ga je aan de slag bij een andere vestiging, dan staan er bloemen of iets anders lekkers klaar. Ook is er altijd iemand van het gidsen team om je welkom te heten. Op je eerste dag is er ook tijd voor een heuse ‘unboxing experience’. Maak die grote doos die op je bureau staat of thuis is afgeleverd met je laptop, telefoon en andere Bizzomate spulletjes maar open...

Je eerste maand bij Bizzomate
Van wie kun je beter leren hoe onze organisatie werkt, dan van je nieuwe collega’s? Daarom krijg je afhankelijk van de vestiging waar je werkt een ‘buddy’ toegewezen voor de eerste drie maanden. Je buddy leert je alles wat je nodig hebt voor je nieuwe functie. Hij of zij nodigt je uit voor meetings en geeft uitleg over projecten. Zo leer je de organisatie snel goed kennen.

Je eerste drie maanden bij Bizzomate
In de eerste drie maanden volg je ook ons online onboarding programma. Je leert daarin  meer over onze kernwaarden en je kunt er je expertise verder mee vergroten.

Ken je de uitdrukking: “It takes a village to raise a child”? Wij vinden dat dat ook geldt voor nieuwe medewerkers. Dus zorgen we ervoor dat je zo veel mogelijk mensen in de organisatie ontmoet. Daarom maken we in de eerste drie maanden regelmatig tijd vrij in je programma voor een half uurtje ‘kennismaken’.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacatures!

Contactpersoon
Anne van der Heide
Happiness Officer
E-Mail: anne.van.der.heide@bizzomate.com