Flag

Amgen

Branche

Biotechnologie

Locatie

Breda

Opgericht in

1980

Aantal medewerkers

110

Website

amgen.nl

AMG Netherlands affiliate
Final-photo-Amgen-GPTW

Over deze organisatie

Sinds haar oprichting in 1980 is Amgen -inmiddels met bijna 24.000 medewerkers wereldwijd- uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van humane geneesmiddelen in de biotechnologische industrie. Amgen put al meer dan 40 jaar uit de kracht van wetenschappelijke ontdekkingen en innovaties om het leven van mensen met ernsige ziekten te verbeteren. Wij gaan verder dan alleen het ontwikkelen van innovatieve geneesmiddelen en preventieve therapieën. Wij leveren diensten, adviezen en nieuwe oplossingen die bijdragen aan een betere en efficiëntere zorg.

Sara-McCabe-Great-Place-to-Work-Certified

“Ik ervaar Amgen absoluut als een Great Place to Work. Allereerst omdat we patiënten helpen. En ten tweede omdat we dit doen met elkaar, met behulp van de unieke talenten van ieder van onze mensen. Samen maken we het verschil.”

Sara McCabe
93%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
92%
Dit is een vriendelijke werkomgeving
91%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
91%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
Amgen-Best-Workplace-1
Amgen-Best-Workplaces-2

Great Place to Work over

Amgen is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Amgen gecertificeerd. 

De medewerkers van Amgen scoren het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 95%

Ontdek meer over Amgen in deze video

Lees meer
Bibiche-van-der-Heijden-Great-Place-to-Work-Certified

Wat ons inspireert

"De ambitie en missie die Amgen heeft ‘To Serve patients’ sluit naadloos aan op mijn persoonlijke drijfveren. Een nieuwe baan starten midden in de COVID-19 situatie is niet het ideale scenario, toch voelde ik me al snel thuis binnen de organisatie. Het 90 dagen plan was een goede manier om in relatief korte tijd de organisatie en veel collega’s, hetzij digitaal, te leren kennen. De gedrevenheid en het enthousiasme van mijn nieuwe Amgen collega’s werken aanstekelijk en zorgen voor een welkom gevoel."
- Bibiche van der Heijden

Lees meer
Great-Place-to-Work-Certified6

"Ik had en heb nog steeds het voorrecht en de mogelijkheid om dagelijks samen te werken met fantastische Amgen collega’s in diverse teams. Als ik van patiënten terughoor hoe onze geneesmiddelen een significant verschil kunnen maken in hun leven, geeft me dit een oprecht trots gevoel dat ik werk bij Amgen."

Chris van den Heuvel
 

Werken bij

Benieuwd hoe het is om te werken bij Amgen? Bekijk de vacatures.

Media

Amgen GPTW magazine September 2020
(pdf | 887 KB)