Flag

TRES

Branche
Software
Locatie:

Heerenveen

Aantal medewerkers

45

Website

www.werkenbijtres.nl

Tres
TRES-Great

Over deze organisatie

TRES ontwikkelt en versnelt de digitale business. Ze helpen opdrachtgevers met digitale toepassingen een hoger serviceniveau te bieden: de beste online ervaring voor de klant gekoppeld aan de beste efficiency voor de organisatie. Zij ontwikkelen hiervoor websites en portalen.

Leks-TRES

"Ik heb het gevoel dat ik bijdraag aan het succes van verschillende klanten. Er worden leuke, goede opdrachten binnengehaald waar je met veel plezier aan kunt werken samen met je collega’s. En je ziet ook het resultaat daarvan."

Leks ter Schuur
Developer
 
99%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
98%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
97%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
94%
Management is integer en oprecht.
TRES-Great-Place-to-Work-Certified-5
TRES-Great-Place-to-Work-Certified-3
TRES-Great-Place-to-Work-Certified-4
TRES-Great-Place-to-Work-Certified-2 (1)

Great Place to Work over

TRES is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is TRES gecertificeerd. 

De medewerkers van TRES scoren het hoogst op het thema Kameraadschap. Zo scoort onder andere de stelling ‘Ik kan hier mezelf zijn' 100%. 

Marco-TRES

"Om iemand anders gelukkig te maken moet je allereerst zelf gelukkig zijn. Tevreden collega's is voor ons dé belangrijkste basis voor bijvoorbeeld tevreden klanten, groei en winstgevendheid. Het is voor TRES een ideëel doel op zichzelf, wat we willen ‘teruggeven’ aan collega's."

Marco van der Voorn
Algemeen directeur

Werken bij

Wie TRES een beetje kent, weet dat ze echte teamspelers zijn. Ga je bij TRES aan de slag, dan ga je samenwerken met 45 professionals uit verschillende vakdisciplines, krijg je ruimte om persoonlijk te groeien, ga je 100% klant-focused werken en veel lol maken met je collega’s. Nieuwe collega's die deze manier van werken voor zich zien hebben een streepje voor. Want TRES let meer op wie je bent, en minder op wat je kunt. Natuurlijk, je moet een ambacht in je vingers hebben. Maar ze vinden het nóg belangrijker dat je in een van de teams past.

Om het beste uit jezelf te halen, krijg je het beste van TRES. Je gaat bijvoorbeeld werken met de nieuwste software en innovatieve technieken en er is een ontwikkelbudget om aan je kennis en jezelf te werken. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. Over eten en drinken hoor je bij TRES nooit iemand klagen, de catering is top. En ze houden wel van een feestje, met als absolute hoogtepunt het jaarlijkse TRESfest!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacatures!

Great

Contactpersoon
Annebeth Spakman


E-Mail: annebeth@tres.nl

Media