Flag

Anderis Software Testing

Branche
IT Consulting
Locatie:

Biest-Houtakker

Aantal medewerkers

24

Website

https://www.anderis.nl/

anderis
Anderis-Great

Over deze organisatie

Anderis verzorgt testtrajecten van soft- en hardware. Ondernemerschap, creativiteit, vrijheid en werkplezier tekenen de cultuur. Een cultuur waarin talent goed gedijt en de juiste waardering krijgt. Anderis staat voor verrassende oplossingen, korte lijnen en langdurige relaties.

Sebastiaan-Lichtenberg

"Ik vind het belangrijk dat iedereen binnen Anderis zichzelf kan zijn en een familiegevoel kan ervaren. Een omgeving waar we elkaar met respect behandelen, kunnen inspireren en samen plezier hebben. Anderis onderscheidt zich door alle mogelijkheden bespreekbaar te maken en ons als medewerker op nummer 1 te zetten."

Sebastiaan Lichtenberg

 

98%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
97%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
96%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
95%
Een gevoel van trots om voor deze organisatie te werken en het imago van de organisatie
Anderis-Great
Anderis-Great
Anderis-Great

Great Place to Work over

Anderis Software Testing is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Anderis Software Testing gecertificeerd. 

De medewerkers van Anderis Software Testing scoren (met een 100% respons op het medewerkersonderzoek) het hoogst op het thema Kameraadschap. Zo scoort onder andere de stelling ‘Dit is een leuke plek om te werken' 100%. 

Perry-Liebregts

"Met Anderis hebben we een organisatie gecreëerd waar we als directie zelf zouden willen werken. De directie komt zelf uit het vakgebied. Vanuit die kennis en ervaring hebben we Anderis vormgegeven. We konden het echt anders doen omdat we konden opbouwen zonder invloeden van buitenaf. We wilden eigenlijk vanaf het begin al een Great Place To Work zijn. De medewerker op #1, daarna pas het management."

 
Perry Liebregts

Werken bij

Onze droomcollega kent geen specifiek profiel. We zijn trots op de diversiteit binnen Anderis, maar overall moet je wel bij ons passen en wij natuurlijk ook bij jou. We zijn niet opzoek naar kwantiteit of veel collega’s, maar naar de juiste collega’s en kwaliteit. Zo kunnen we niet alleen richting onze klanten kwaliteit borgen, maar ook intern zodat iedereen enthousiast is en blijft. Deels kun je dit uit een CV of eerste of tweede gesprek halen, maar die klik moet er zijn. Na jaren ervaring weten we dit uitstekend te signaleren!

Vanaf het eerste moment dat je met ons in gesprek gaat willen we je bij de familie betrekken. Zo laten we je zien hoe wij in elkaar zitten en kun je aanvoelen of dat voor jou ook goed voelt. Als dit het geval is gaan we graag samen verder en zorgen we ervoor dat we er een succes van maken. We zorgen ervoor dat je uitgedaagd wordt en dat je altijd bij ons terecht kan. Dit proces hebben wij niet strikt op papier staan maar we beloven dat we altijd naar een oplossing op maat kijken. Daar zijn we als organisatie te ‘plat’ voor en daar zijn we trots op.

Tijdens onze samenwerking maken we er een feest van. We werken hard, maar daar krijg je veel voor terug.  We gaan regelmatig samen een hapje eten (we zijn niet voor niets een bourgondisch Brabants bedrijf) en we gaan graag naar interessante events (in binnen- en buitenland). Daarnaast zorgen we ervoor dat je perfect je werk kan doen door je tot in de puntjes te faciliteren met wat je ook maar nodig hebt. Je bent tenslotte familie.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze vacatures

Anderis

Contactpersoon
Perry Liebregts


E-Mail: perry@anderis.nl