Flag

Univé Noord-Holland

Branche

Verzekeringen

Locatie:

Heerhugowaard

Aantal medewerkers

236

Website

Unive-noordholland.nl

Logo-Unive-Noord-Holland2-1
Unive-Noord-Holland-Great-Place-to-Work-Certified-2-1

Over deze organisatie

Wat Univé Noord-Holland zo mooi maakt? Dat we meer zijn dan alleen een verzekeraar. We richten ons op het voorkomen van risico’s, het beperken van gevolgen en we verzekeren alleen als het echt nodig is. We doen als coöperatie iets terug voor de samenleving, staan als regionale Univé dicht bij onze leden en streven er iedere dag weer naar zo persoonlijk mogelijk te zijn - voor zowel onze leden áls onze medewerkers.

Monique-Smit-1

Waar Univé wat mij betreft in uitblinkt is de wijze waarop er met ons als medewerkers wordt omgegaan. De persoonlijke benadering naar zowel de medewerker als de klant waardoor je je gewaardeerd en gehoord voelt.

Monique Smit
Adviseur Particulier
93%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
91%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
87%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
85%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
Unive-Noord-Holland-Great-Place-to-Work-Certified-1-1
Unive-Noord-Holland-Great-Place-to-Work-Certified-3-1

Great Place to Work over

Univé Noord-Holland is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Univé Noord-Holland gecertificeerd. 

De medewerkers scoren Univé Noord-Holland het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 94%.

Annelies-Goos

Bij Univé Noord-Holland willen we persoonlijk zijn naar onze klanten en dat begint bij persoonlijk zijn naar elkaar. We hebben korte lijnen en iedereen is betrokken. Nieuwe collega's voelen zich dan ook direct welkom bij Univé Noord-Holland.

Annelies Goos
Bestuurder

Werken bij

Bij Univé kom je terecht in een warm bad, dat is hoe onze collega's het ontvangst beschrijven. Je wordt op je eerste werkdag ontvangen door jouw collega leidinggevende, maakt kennis met al jouw nieuwe collega's en je krijgt een leuke goodiebag met daarin alle spullen die jij nodig hebt om goed van start te gaan. Uiteraard wordt er een mooi inwerkprogramma op maat gemaakt voor jou om jou mee te nemen in het mooie van Univé en alle processen en systemen.

Ben jij benieuwd naar de vacatures bij Univé Noord-Holland kijk dan op onze website!

Sanne-Karass-Unive-Noord-Holland-Great-Place-to-Work-1

Contactpersoon
Sanne Karass


E-Mail: sanne.karass@unive.nl