Flag

Easyflex

Branche

IT

Locatie

Oosterhout

Aantal medewerkers

66

Website

easyflex.nl

Easyflex-logo
Easyflex-Great-Place-To-Work-Certified-8

Over deze organisatie

Easyflex maakt flexwerk eenvoudig! Easyflex is het all-in-one systeem voor de flexbranche voor o.a. verloning, facturatie, planning en datavisualisatie. Easyflex vooziet de flexbranche van betrouwbare verlonings- en facturatiesoftware.

Zo stuur je met één klik de juiste factuur naar de opdrachtgever en ontvangt jouw flexwerker een loonstrookje dat altijd klopt. Met de software van Easyflex bieden wij ondersteuning aan alle dagelijkse bedrijfsprocessen binnen de flexbranche. Denk bijvoorbeeld aan het inschrijven en plaatsen van flexwerkers, matchen, verlonen en factureren. Daarnaast zijn we ook continu bezig met ontwikkeling en innovatie. Zo zijn we erg trots op onze planningstool, Digitale Handtekening, FlexWrapp en nog veel meer.

Easyflex is een softwareleverancier waar je op kunt bouwen; dat geeft rust en vertrouwen. Wij werken er elke dag weer hard aan om de beste salarisverwerker van Nederland te zijn.

Easyflex-Great-Place-To-Work-Certified-6

“Bij Easyflex staan haar werknemers centraal. Binnen Easyflex hebben we een aantal kernwaarden waardoor een ieder zich veilig, gewaardeerd en op zijn/haar gemak voelt. Deze factoren, in combinatie met de natuurlijke en gemoedelijke werksfeer op onze dagelijkse werkplek, zorgt voor een hele fijne werkcultuur. Een Great Place To Work cultuur waarbij er veel kansen zijn om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie. Bij Easyflex kan en mag je jezelf zijn waardoor iedereen het beste uit zichzelf haalt. Als je jezelf en collega's waardeert en vertrouwt, dan werkt dat ook door in je persoonlijke groei en verhoogt dit de werknemersbetrokkenheid. Deze grote werknemersbetrokkenheid draagt bij aan de groei van de (interne) organisatie. Ik heb me nog nooit zo thuis gevoeld binnen een organisatie waar ik inmiddels vijf jaar met veel plezier in dienst ben."

Marjolein
Sales Consultant
Lees meer
100%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
100%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
98%
Mensen worden gezien als individuen met een privé-leven. Er is een veilige werkomgeving en een goede werk-privé balans.
97%
Dit is een vriendelijke werkomgeving en ik kan hier mezelf zijn
Easyflex-Great-Place-To-Work-Certified-1
Easyflex-Great-Place-To-Work-Certified-3
Easyflex-Great-Place-To-Work-Certified-5

Great Place to Work over

Easyflex is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Easyflex gecertificeerd. 

Bij Easyflex scoren de medewerkers het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 97%

Easyflex-Great-Place-To-Work-Certified-2

“Ik ben erg trots dat we een Great Place To Work zijn, dat is voor Easyflex een belangrijk certificaat en erkenning van de medewerkers. Het geluk en welzijn van onze mensen staat bij Easyflex op de eerste plaats. We vinden het belangrijk dat iedereen een goed leven heeft, zichzelf kan zijn en zijn of haar talenten volledig kan benutten in een veilige werkomgeving. Het is fantastisch dat onze medewerkers dit ervaren en uitspreken, alleen dan komen we tot mooie, creatieve en ambitieuze oplossingen. Hierdoor kunnen we de beste service en producten leveren aan onze klanten en onze groeiambitie waarmaken."

Mark Remie
COO

Werken bij

Van ondertekening tot eerste werkdag
De ondertekening van de arbeidsovereenkomst vindt plaats bij ons op kantoor. Aansluitend lopen we nog een rondje door ons kantoor en jouw afdeling om iedereen te laten weten wie onze nieuwe aanwinst is en zodat je alvast even kunt kennismaken.

In de weken die volgen krijg je regelmatig via de e-mail een bericht van Easyflex met handige  informatie over jouw start. je teamleider/coördinator ontvangt jou op de eerste werkdag en neemt je de aankomende weken onder zijn/haar hoede.

Achter de schermen zorgen wij ervoor dat je eerste werkdag vlekkeloos verloopt. Zo staat een volledig ingerichte werkplek op je te wachten en staat er een laptop gebruiksklaar. Ook een sleutel van het pand en alle benodigde inloggegevens ontbreken natuurlijk niet.

Intern is iedereen ook al op de hoogte gesteld van je komst. In deze e-mail hebben we je al in het kort voorgesteld en verteld wat je gaat doen bij Easyflex.

Niets staat jouw bliksemstart nog in de weg!

Eerste werkdag
Op je eerste werkdag mag je iets later beginnen. Zo weten we zeker dat je buddy alles een keertje extra heeft kunnen checken om jou het warme welkom te geven wat wij als Easyflex iedere nieuwe medewerker willen laten ervaren en volgens ons verdiend. iedere nieuwe medewerker krijgt daarom een persoonlijke buddy toegewezen die hem/haar onder zijn/haar hoede neemt en de aankomende weken wegwijs maakt binnen Easyflex.

Je werkplek is volledig ingericht, alle inloggegevens liggen klaar en je buddy staat je al op te wachten. Op je bureau staat natuurlijk een mooie bos bloemen! Je buddy loopt samen met jou een rondje door de organisatie om alle collega's te laten weten dat je begonnen bent. In coronatijd doen we dit online bij een stand-up. Iedereen vertelt hierin iets over zichzelf.

Van de afdeling HR krijg je de StrenghtsFinder test overhandigd. Met behulp van deze test onderzoek je jouw 5 meest aanwezige talenten van dit moment. Een mooie manier om je carrière bij Easyflex te starten!

Ook zorgen we ervoor dat je direct toegang hebt tot Confluence. Hierin kun je alle denkbare informatie over Easyflex vinden. Ook handig: in ons Smoelenboek staan alle collega's vermeld met foto én functie/takenpakket. Altijd handig die eerste weken om iedereen te leren kennen!

Ons team van zeventig collega’s zorgt ervoor dat onze klanten niets tekortkomen. Wij zijn trots op deze groep mensen. Van ontwikkelaar tot supportmedewerker, voor ons is iedereen even waardevol. Samen zorgen zij ervoor dat Easyflex steeds beter wordt. Kom jij met ons meegroeien? Bekijk onze werken bij pagina voor actuele vacatures!

Easyflex-Great-Place-To-Work-Certified-7

Contactpersoon
Carolina Vogel
HRM

E-Mail: carolina.vogel@easyflex.nl