Flag

Summiteers

Branche

Advies/Consultancy

Locatie

Utrecht

Aantal medewerkers

27

Website

summiteers.nl

Summiteers-Logo-Great-Place-to-Work-Certified
Summiteers-Great-Place-to-Work-Certified-28

Over deze organisatie

Summiteers helpt organisaties met het definiëren van visie, strategie en organisatievraagstukken. Zo brengen ze structuur en inzicht bij complexe veranderingen. Summiteers verbindt inhoud en proces altijd met professionele gedragsontwikkeling. Zodat het resultaat sterk én blijvend is.

Loes-Summiteers-Great-Place-to-Work-Certified

"Bij Summiteers worden ambitieuze doelen gesteld en staat het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Dit gaat hand in hand met oprechte betrokkenheid bij elkaar als persoon, als mens. We zijn allemaal consultant en tegelijk partner / ouder / vriend(in) / broer of zus en al die rollen zijn even belangrijk. Dit is niet alleen een belofte, maar wordt ook daadwerkelijk waargemaakt. Bijvoorbeeld door het feit dat vakantiedagen geen limiet kennen en je dus altijd tijd kan maken om aanwezig te zijn bij belangrijke privé aangelegenheden. En cliché maar waar: de leuke collega's waarvan ik kan leren én mee kan lachen, maken Summiteers voor mij een inspirerende omgeving om te werken."

Loes Coppens
Summiteers-Great-Place-to-Work-Certified-21
Summiteers-Great-Place-to-Work-Certified-22
Summiteers-Great-Place-to-Work-Certified-4
Summiteers-Great-Place-to-Work-Certified-23
Summiteers-Great-Place-to-Work-Certified-24
Summiteers-Great-Place-to-Work-Certified-25
Summiteers-Great-Place-to-Work-Certified-26
Summiteers-Great-Place-to-Work-Certified-27

Great Place to Work over

Summiteers is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Summiteers met een prachtige overall score van 96% gecertificeerd. 

Met een respons van 100% scoren de medewerkers van Summiteers het hoogst op Kameraadschap, op de voet gevold door de andere thema’s geloofwaardigheid, eerlijkheid en respect. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 100%

Lees meer
Lidia-Summiteers-Great-Place-to-Work-Certified

"Met leuke mensen leuke dingen doen’ is een belangrijk uitgangspunt geweest voor de start van Summiteers. En ook nu nog meten we daar vaak dingen aan af. Wordt het er nu leuker van als we dit project starten, deze collega aannemen, of dit initiatief opstarten? Door ons dit bewust af te vragen, doen we dingen die we belangrijk en de moeite waard vinden. En dat werkt lekker!"

Lidia Swinkels

Werken bij

Als nieuwe Summiteer maak je direct deel uit van het team. Je komt op een uitdagende opdracht te werken, gaat direct mee naar klanten en daarnaast bouw je mee aan ons bedrijf.

We geloven in een combinatie van on-the-job leren, coaching door collega's en het volgen van trainingen. Zo start je vanaf het moment dat je met ons komt werken meteen in ons interne consulting skills programma. Je leert o.a. hoe we bij Summiteers werken, hoe je je impact vergroot en je krijgt een inkijk in de verschillende sectoren waarin we actief zijn om snel waarde toe te kunnen voegen bij onze klanten.

Daarnaast vinden we het belangrijk om als bedrijf te blijven verbeteren. Elke maand bekijken we met elkaar wat er moet gebeuren om door te kunnen groeien. Om dingen nóg beter en leuker te maken. Dit geven we structuur via onze eigen backlog en door het opstellen van PBI's (agile werkwijze red.). Jij kan daaraan meehelpen door nieuwe ideeën aan te dragen en mee te werken op bestaande initiatieven.

Naast dit alles is er natuurlijk altijd tijd voor plezier. Frietlunch op vrijdag, een (digitale) borrel op z’n tijd: kameraadschap staat bij ons hoog in het vaandel. We nemen samen deel aan trainingen, hebben twee keer per jaar zogenoemde Summit Days, vieren bijzondere gelegenheden en gaan met elkaar op wintersport. Kortom, naast hard werken en veel leren mag er ook gelachen worden!

Nieuwsgierig geworden? Doe de test!

Casper-Summiteers-Great-Place-to-Work-Certified

Contactpersoon
Casper Hendriks


E-Mail: casper.hendriks@summiteers.nl

Media

Leaflet Summiteers LI
(pdf | 152 KB)