Flag

Pinkcube

Branche

Groothandel

Locatie

Doetinchem

Aantal medewerkers

20

Website

pinkcube.nl

Pinkcube-Logo-Great-Place-to-Work-Certified
Pinkcube-Great-Place-to-Work-Certified-2

Over deze organisatie

Moeiteloos het mooiste resultaat. Dat is de belofte naar onze klanten waar het gedreven team van Pinkcube - online webshop met ruim 1500 relatiegeschenken en promotieartikelen - elke dag opnieuw naar streeft.

Anna-Jagers-Pinkcube-Great-Place-to-Work-Certified

“Het is een informele organisatie waar je je snel thuisvoelt. Er is begrip voor je persoonlijke en zakelijke situatie en er wordt altijd gekeken naar wat wel kan. Het optimisme is verankerd in de bedrijfscultuur en dat werkt prettig.”

Anna Jagers
Contentmarketeer
100%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
100%
Dit is een leuke plek om te werken
100%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
100%
Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt
Pinkcube-Great-Place-to-Work-Certified-1

Great Place to Work over

Pinkcube is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Pinkcube gecertificeerd. 

Met een respons van 100% scoren de medewerkers Pinkcube het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 100%.

 

Liselotte-Leijten-Pinkcube-Great-Place-to-Work-Certified

“De Covid-19 Pandemie heeft ons een flink aantal uitdagingen toegeworpen. Dat we juist in deze periode de certificering Great Place to Work hebben verdiend maakt het extra bijzonder.”

Liselotte Leijten
COO

Werken bij

“Pinkcube voelt ondanks de grootte als een familiebedrijf waar voor medewerkers een persoonlijke en zakelijke interesse is”, vertelt E-commerce manager Marianne. Een quote die de spijker op zijn kop slaat. “Wanneer je nieuw bent bij Pinkcube, merk je vanaf dag één al dat behulpzaamheid en oprechte interesse verweven zijn in de bedrijfscultuur. Iedereen is bereid om je te helpen en neemt de tijd voor jouw vragen en ontwikkeling.” vult Content Marketeer Anna, die sinds januari 2020 werkzaam is bij Pinkcube, aan. 

Het onboardingtraject start met een onboardingweek. Een kick-off presentatie, een reis door de organisatie, individuele kennismakingsgesprekken met alle collega’s, een 1:1 met je leidinggevende, dagelijkse stand-ups en dagafsluitingen. Aan het einde van de eerste week heb je een goede indruk van de teams en de samenwerking en weet je het een en ander over druktechnieken. Tijd voor een vrijdagmiddagborrel. Maandag starten we fris en fruitig met het inwerktraject voor je functie en starten we met het opstellen van doelstellingen voor de eerste maand.   

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacatures!

 

Contactpersoon
Liselotte Leijten
COO

Tel: 0314 - 820 303