Flag

Sleutelnet

Branche
Zorg
Locatie:

Leiden

Aantal medewerkers

14

Website
Sleutelnet.nl
Sleutelnet
Sleutelnet

Over deze organisatie

Sleutelnet is het samenwerkingsverband van de zorgpartijen in de regio Zuid-Holland Noord op het gebied van digitale samenwerking. Door informatiestromen te digitaliseren en optimaliseren, zorgen wij ervoor dat patiëntgegevens sneller, veiliger, vollediger en met minder inspanningen bij de juiste zorgverlener terecht komen. Daarnaast helpen wij onze zorgaanbieders met de invoering van e-health. We hebben te maken met zorgprofessionals, zorgconsumenten, zorgmanagers, ICT-afdelingen, ICT-leveranciers en ook met andere regionale én landelijke partijen. Wij bouwen zelf geen software of hardware, wij brengen mensen bij elkaar en zoeken samen met hen de best passende digitale samenwerking.

Inge Siderius

“Het team van Sleutelnet voelt als een vriendengroep: we kennen elkaar écht, leveren op onze eigen manier waarde en kennen geen hiërarchie. Met als gevolg: een groot onderling vertrouwen, maar vooral veel plezier en energie!’’

Inge Siderius
Projectleider
100%
Mensen hier krijgen veel verantwoordelijkheid
100%
We waarderen mensen die zaken op nieuwe en betere manieren aan proberen te pakken, ongeacht het resultaat
100%
De wijze waarop wij een bijdrage leveren aan de maatschappij geeft mij een goed gevoel
100%
Ik zou onze organisatie sterk aanbevelen aan vrienden en familie als een 'Great Place To Work'.
Sleutelnet-Great-Place-To-Work-Certified-7
Sleutelnet-Great-Place-To-Work-Certified-Carrousel

Great Place to Work over

Sleutelnet is getoetst op de Great Place To Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Sleutelnet gecertificeerd. 

Bij Sleutelnet scoren de medewerkers het hoogst op de onderlinge verbondenheid en plezier met elkaar. Alle stellingen die onder dit thema vallen scoren 100%. 

Jasper van Sambeek

“Ik vind Sleutelnet fantastisch door hoe en wat voor betekenis wij brengen. Hoe? Iedereen pakt verantwoordelijkheid, wij steunen elkaar en onze zorgpartijen onvoorwaardelijk en wij denken in oplossingen. Wat? Wij weten de zorg in onze regio écht naar een hoger plan te tillen en zo aan onze missie te werken: samen creëren wij de zorg van de toekomst!”

Jasper van Sambeek
Directeur

Werken bij

Reken op een warm welkom bij Sleutelnet! Wij geloven dat je je werknemers moet behandelen als je beste klanten. Zo creëren we samen met onze medewerkers een werkomgeving waar mensen het optimale uit zichzelf halen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Denk aan een welkomstpresentje en het vieren van persoonlijke bijzondere momenten als verjaardag, verhuizing of geboorte. We plannen daarnaast altijd een kennismakingsronde met het team in en zorgen ervoor dat jij in je kracht komt te werken.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de vacatures

Wil je een impressie van wat Sleutelnet neer zet zien? Bekijk de video hieronder. 

Sleutelnet-Great-Place-To-Work-Certified-9

Media