Flag

Chiesi

Branche
Farmacie
Locatie

Schiphol

Aantal medewerkers

56

Website
Chiesi.nl
Chiesi
Chiesi

Over deze organisatie

Chiesi is een snel groeiende, internationale onderneming die gespecialiseerd is in geneesmiddelen voor astma, COPD, CF, neonatologie, transplantatie en zeldzame ziektes. Wij zijn actief in 27 landen en ons hoofdkantoor is in Italië gevestigd.

Jessica Veth

"Gezien worden voor wie je WEL bent en niet voor wie je NIET bent, dat maakt werken bij Chiesi ontzettend leuk. Je kan werken vanuit je persoonlijke drijfveren en dat haalt het beste uit mensen."

Jessica Veth
97%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
93%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
91%
Een gevoel van trots om voor deze organisatie te werken en het imago van de organisatie
90%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
Chiesi-Great-Place-To-Work-Certified-2

Great Place to Work over

Chiesi is getoetst op de Great Place to Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. Voor het derde jaar op rij is Chiesi Great Place to Work Certified!

Binnen het medewerkersonderzoek scoren de medewerkers Chiesi het hoogst op de onderlinge verbondenheid met elkaar. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt ' 98%.

Lees meer
Ralph-Chiesi-Great-Place-To-Work-Certified

“Chiesi, the place to be! is wat we nastreven met z'n allen. Chiesi is heel succesvol, maar het meest trots ben ik op het feit dat Chiesi een plek is waar je jezelf kunt zijn. Want alleen als dat kan ben je in staat om echt het verschil te maken. En dat is wat we willen bij Chiesi.”

Ralph Blom
General Manager

Werken bij

Bij Chiesi begint het onboardingsproces al op het moment dat je de baan aangeboden krijgt. Je wordt gebeld door HR om over het voorstel te praten, maar ook de cultuur en het onboardingsproces komen aan bod. Zodra er getekend is, belt je toekomstige manager ook nog even om je te verwelkomen. In het proces erna (contract etc.) is er regelmatig contact met HR. 

Op de eerste dag word je om 9.30u verwelkomt op het kantoor door de General Manager & HR. Alles wat je nodig hebt om gelijk van start te kunnen ligt klaar op je bureau, met daarbij nog een welkomscadeau. Voor de eerste maand is er een uitgebreid onboardingsprogramma, op maat gemaakt voor jou en je nieuwe positie. Hierin komen algemene dingen voorbij zoals kennis over onze producten & meetings met collega's die belangrijk zijn voor je nieuwe functie, maar ook eventuele functie-specifieke trainingen en kennisoverdracht binnen je eigen team.

Op je eerste dag krijg je ook een buddy toegewezen, die jou wegwijs gaat maken binnen Chiesi op sociaal en praktisch vlak. Hij/zij stelt jou aan iedereen voor, en neemt je mee naar de lunch (die we elke dag gezamenlijk hebben op kantoor). Je buddy helpt je niet alleen op je eerste dag natuurlijk, gedurende je gehele onboarding kan je bij hem/haar terecht met vragen.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over Chiesi als werkgever!