Flag

VanWonen Vastgoedontwikkeling

Branche

Vastgoed

Locatie
Zwolle, Nijmegen, Groningen en Utrecht
Opgericht in

2017

Aantal medewerkers

60

Website

Vanwonen.com/

VanWonen
VanWonen Vastgoedontwikkeling_Great Place to Work Certified_2

Over deze organisatie

Woningen en leefomgevingen creëren voor de gezondste generaties. Dat is onze missie als gebieds- en vastgoedontwikkelaar. Gebieden die goed zijn voor mens en aarde en waarin gemeenten en opdrachtgevers hun ambities op een duurzame manier vertaald zien. Vanuit de gedeelde wens van een gezonde, toekomstbestendige samenleving.
Aangenaam kennis te maken.
Wij zijn VanWonen.

VanWonen-Jeroen-Bunck-Great-Place-To-Work-Certified2

“Juist omdat we als organisatie een sterke groei doormaken is het voor ons van belang met zorg en aandacht naar ons team te blijven kijken. We willen de beste ontwikkelaar in ons werkgebied zijn en dé werkgever waar medewerkers trots op zijn om voor te werken. Ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke thema’s bij VanWonen. Deze onderwerpen worden door het team hoog gewaardeerd en als uniek ervaren. Het vormt een waardevolle basis voor onze ambities.”

Alfred Bolks
Algemeen Directeur

98%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
 
93%
Een gevoel van trots op de prestaties van het team
 
93%
Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt.
 
89%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
 
VanWonen Vastgoedontwikkeling_Great Place to Work Certified_1

Great Place to Work over

VanWonen is getoetst op de Great Place To Work criteria waarbij de perceptie van de medewerkers over het vertrouwen, trots en plezier binnen de organisatie is gemeten. VanWonen is voor de tweede keer Great Place To Work Certified!

De medewerkers scoren VanWonen het hoogst op de onderlinge verbondenheid. Zo scoort de stelling 'Ik kan hier mezelf zijn' 100%.

Werken bij VanWonen Vastgoedontwikkeling

Het VanWonen thuisgevoel.

Welkom bij VanWonen! Klanten voelen zich thuis in onze woningen. Medewerkers voelen zich thuis op onze werkvloer. Dat is waar wij naar streven. De VanWonen cultuur kan worden gevat in een drietal waar¬den: klantgericht ondernemen, samen toekomstgericht, authentiek en integer. Deze waarden reflecteren onze kern en zijn kenmerkend voor wie we zijn. Ze vormen het kader voor de ontwikkeling van onze cultuur en de omgang met klanten, opdrachtgevers en partners én voor de inrichting van onze HR-agenda.

Nieuwe collega's geven we een warm welkom. De eerste dag wordt een nieuwe collega ontvangen met een mooie bos bloemen in de VanWonen kleuren en een VanWonen goodiebag. Praktische zaken zijn geregeld en een introductieprogramma ligt klaar. De nieuwe collega wordt intern geïntroduceerd via een rondleiding op kantoor, via het tweewekelijkse teamoverleg en het VanWonen intranet. Ook vindt er een gesprek plaats met de HR adviseur om uitleg te geven over hoe het allemaal werkt bij VanWonen en wordt de personeelsgids overhandigd.

De eerste dagen en weken staan diverse kennismakingsgesprekken gepland. Standaard met ieder MT lid en daarnaast met verschillende collega’s vanuit verschillende expertises. Een nieuwe collega draait vrij snel mee in de werkzaamheden, om zo snel mogelijk het gevoel te hebben een bijdrage te kunnen leveren. Het nieuwe teamlid krijgt alle zelfstandigheid om in te werken, omdat we sterk geloven in vrijheid en ondernemerschap.

Tenslotte krijgt iedere nieuwe collega de mogelijkheid om aan het begin van de indiensttreding een afspraak te maken met onze adviseur vanuit AON voor een gratis pensioen adviesgesprek. Deze adviseur kan helpen bij persoonlijke pensioenvragen.

Wil je ook VanWonen zijn? Wij zien ernaar uit om kennis te maken!

Bekijk de vacatures

Mariet-VanWonen-Great-Place-To-Work-Certified3

Contactpersoon
Mariët OosterveldTel: 038 303 36 00
E-Mail: werkenbij@vanwonen.com