Flag

Continu Professionals

Branche
Zakelijke dienstverlening
Locatie
Amsterdam
Aantal medewerkers
269
Website
http://werkenbij.continu.nl/
Logo-Continu-Professionals-CMYK-1
training inwerktraject

Over deze organisatie

Wij geloven dat iedereen wil blijven groeien. Als intermediair helpen we daarom al meer dan 25 jaar mee met het realiseren van ambities. Ook die van onszelf. Maar groei vraagt wel om lef en vertrouwen. En dat bieden wij jou. Daarom zijn wij een Great Place to Work.

Dandry Kruis

"Voor mij is Continu Professionals een Great Place To Work, omdat het een organisatie is waar je ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling, er naar de medewerker wordt geluisterd en het ook met onze enorme groei toch als één bedrijf aanvoelt."

Dandry Kruis
Adviseur Energie

93%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
92%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
 
91%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
81%
Ondersteuning in professionele en persoonlijke ontwikkeling én het tonen van waardering.
Continu_Great Place to Work 1
Continu Professionals_Great Place to Work Certified_
Continu_Great Place to Work 2
bootje varen Breda (1)-1
Battle of the Clans-01978-2 (3)-1

Great Place to Work Certified

Continu Professionals is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Continu Professionals gecertificeerd. 

Bij Continu Professionals scoren de medewerkers het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 94%.

Marlon_Woudstra

"Bij Continu kun je jezelf zijn, echt authentiek. Je krijgt ruimte om te groeien in je vak en als mens. We zijn volop in beweging, op zoek naar verbetering en innovatie. Vertrouwen is een belangrijke waarde binnen Continu, we luisteren echt. En we vieren graag een feestje samen, work hard play hard!"

Marlon Woudstra
CHRO

Werken bij Continu Professionals

Nog voordat je begonnen bent bij Continu is je avontuur al gestart. Je ontvangt thuis een onboarding pakket met nuttige informatie, alvast een kijkje in onze wereld en een energiereep om die startblokken uit te kunnen vliegen. Onze inwerkweek start altijd in de eerste volle week van de maand. Zo start je onboarding dus altijd samen met nieuwe collega’s uit het hele land. En uiteraard met de nieuwe collega’s van onze Belgische vestigingen. In die eerste week word je klaargestoomd om direct het beste uit jezelf te halen. Je leert je weg te vinden binnen het bedrijf en de systemen en je leert de basisprincipes om succesvol te zijn in ons vak.

Wij weten het maar al te goed: Arbeidsbemiddeling is mensenwerk. Onze mensen maken het verschil voor de klant. Daarom krijg jij vanaf dag één mee waar wij persoonlijk voor staan. Bij Continu Professionals draait alles om groei, lef en vertrouwen. Die groei start op je eerste dag en blijf je de rest van je carrière bij ons volhouden. De leerlijnen stoppen namelijk nooit en ons eigen platform met cursussen en trainingen is ook eindeloos. We helpen je om lef te tonen door je vanaf dag één welkom te heten en vertrouwen te geven. Het is jouw business en jij maakt er op jouw manier een succes van. Daar krijg je alle ondersteuning bij die je nodig hebt.

Nieuwe collega’s die jou voorgingen zeiden dit over hun inwerkweek bij Continu Professionals:

“Het was tof om te zien dat alles wat in de sollicitatie besproken en beloofd werd, ook vanaf dag één merkbaar was.”

“De sfeer op kantoor is gewoon goed, je merkt echt dat het een team maar dat je toch direct erbij hoort als nieuweling. Ik voelde me heel erg welkom.”

“De trainingen en informatie die je gelijk al krijgt zijn echt bijzonder, ik had niet verwacht dat ik al direct zo goed aan de slag kon gaan.”

Wil je weten wat hoe het is om te werken voor Continu Professionals? Bekijk hun vacatures

 

Lisanne van Kraaij

Contactpersoon
Lisanne