Flag

Alzheimer Nederland

Branche

Non-profit

Locatie

Amersfoort

Aantal medewerkers

97

Website

Alzheimer-nederland.nl/

Alzheimer-Nederland-logo-Great-Place-To-Work-Certified
Alzheimer-Nederland-Great-Place-To-Work-Certified-2 (1)

Over deze organisatie

Wij zijn Alzheimer Nederland en wij zetten onze talenten en ambitie in voor een van de grootste uitdagingen van deze tijd: dementie. Samen met mensen met dementie, mantelzorgers, duizenden vrijwilligers, onderzoekers, donateurs en collectanten werken wij aan een toekomst zonder dementie en een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Daarbij hebben wij één doel voor ogen: vooruitgang! Op álle terreinen. Wij zijn immers dé organisatie die de grote groep betrokkenen bij dementie vertegenwoordigt, in de regio, in politiek Den Haag, in de onderzoekscentra én in de media. Met deze unieke positie, als grootste private financier van wetenschappelijk dementieonderzoek en patiëntenorganisatie, is Alzheimer Nederland de autoriteit op dementiegebied.

Femke-Strunk-Alzheiemer-Nederland-Great-Place-To-Work-Nederland

"Als online marketeer bij Alzheimer Nederland kun je zowel je creatieve als analytische capaciteiten inzetten. Je hebt veel ruimte voor eigen invulling van je werk en bouwt mee aan onze ambitieuze doelstellingen. Geen dag is hetzelfde!"

Femke Strunk
Online marketeer
Alzheimer-Nederland-Great-Place-To-Work-Certified-1
Alzheimer-Nederland-Great-Place-To-Work-Certified-3
Alzheimer-Nederland-Great-Place-To-Work-Certified-4
Alzheimer-Nederland-Great-Place-To-Work-Certified-5 (1)

Great Place to Work over

Alzheimer Nederland is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is Alzheimer Nederland  gecertificeerd. 

De medewerkers scoren het hoogst op de mate van trots die wordt gevoeld en de onderlinge verbondenheid. Zo scoort de stelling ‘Ik ben er trots op anderen te vertellen dat ik hier werk’ 99%. 

Vanuit het werkgeversbeleid scoort Alzheimer Nederland het hoogst op de thema’s Zorgen en Inspireren. 

 

Lees meer
Julie-Meerveld-Alzheimer-Nederland-Great-Place-To-Work-Certified

"Mensen met dementie en hun mantelzorgers verdienen goede hulp. Met hun wensen als vertrekpunt bepalen we onze strategie. Om politici, financiers en beleidsmarker te overtuigen. Dat geeft iedere dag weer een goed gevoel."

Julie Meerveld
Manager belangenbehartiging en regionale hulp

Werken bij

Innovatief, onafhankelijk en resultaatgericht, dat zijn wij. En altijd nieuwsgierig naar hoe het nóg beter kan. En jij? Ben je net zo bevlogen als wij en houd je van impact maken? Doe je dat het liefst binnen een organisatie die écht verschil wil maken. Kijk dan op onze ‘werken-bij pagina’.

Media

Alzheimer Nederland Great Place To Work
(pdf | 1.7 MB)