Flag

BIM Creators

Branche

Bouw

Locatie

Veenendaal

Aantal medewerkers

40

Website

Bimcreators.nl/

Logo-BIM-Creators-BV
BIM-Creators-Great-Place-To-Work-Certified-1-1

Over deze organisatie

BIM Creators is een organisatie die werkt aan de hand van de werkmethodiek BIM. Middels deze werkmethodiek is er de mogelijkheid voor een goede samenwerking tussen alle partijen die betrokken zijn bij de bouw van bijvoorbeeld een kantoorpand, distributiecentrum of nieuw hotel. De medewerkers van BIM Creators modelleren installaties in deze gebouwen. BIM Creators kan andere partijen ondersteunen door het BIM team op locatie te voorzien van BIM Expertise, medewerkers op te leiden in deze BIM werkmethodiek, een geheel project aan te nemen of middels de BIM Creators Studio Virtual Reality of Augmented Reality aan te bieden. Samenwerken, persoonlijke begeleiding, kennisdeling en transparantie staan bij BIM Creators centraal. BIM Creators streeft dit alles na onder het motto ‘’Strong By Collaboration’’

Gerben-Dam-Great-Place-To-Work-Certified (1)

"BIM Creators, geen bedrijf maar een familie waar met hart en ziel wordt gewerkt aan de meest uiteenlopende projecten. Waar kennisdeling centraal staat en waar jong en oud van elkaar leren om zo de klant optimaal te kunnen bedienen. Een droom? Misschien maar maak mij dan maar niet wakker!"

Gerben Dam
100%
Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt.
 
100%
Management toont oprechte interesse in mij als persoon, niet alleen als medewerker
 
100%
Ik kan vrij krijgen wanneer ik dat nodig vind.
 
 
 
97%
Mensen hier worden eerlijk behandeld, ongeacht hun seksuele geaardheid.
BIM-Creators-Great-Place-To-Work-Certified-3
BIM-Creators-Great-Place-To-Work-Certified-4
BIM-Creators-Great-Place-To-Work-Certified-2

Great Place to Work over

BIM Creators is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is BIM Creators voor het derde jaar op rij gecertificeerd. 

Binnen het medewerkersonderzoek scoort het thema Kameraadschap het hoogst. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt' 100%. 

Lees meer

In één oogopslag

Leeftijd van medewerkers

 25 of jonger26 tot 3435 tot 4445 tot 5555 of ouder0.02.55.07.510.012.515.05121360
Leeftijd Deel
25 of jonger 5
26 tot 34 12
35 tot 44 13
45 tot 55 6
55 of ouder 0
 

Dienstjaren bij de organisatie

 Minder dan 2jaar2 tot 5 jaar6 tot 10 jaar11 tot 15 jaar16 tot 20 jaarMeer dan 20jaar051015202515210000
Dienstjaren bij de organisatie Deel
Minder dan 2 jaar 15
2 tot 5 jaar 21
6 tot 10 jaar 0
11 tot 15 jaar 0
16 tot 20 jaar 0
Meer dan 20 jaar 0
 


Geslacht

 VrouwMan
Geslacht Deel
Man 31
Vrouw 5
 

full-time / part-time

 ParttimeFulltime
Geschlecht Anteil
Fulltime 22
Parttime 14
 
Michiel-Balk-Great-Place-To-Work-Certified

"BIM Creators is een Great Place to Work omdat wij het net even anders doen. Wij gaan voor een échte connectie met elkaar middels onze office days, gezamenlijke sportsessies en brutaal eerlijke, open en transparante cultuur waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn."

Michiel Balk

Werken bij

Hebben we een match van beide kanten? Dan kijken we of iemand een opleiding aan de BIM Creators Academy moet gaan volgen of al voldoende kennis en ervaring heeft om gelijk te starten. Voordat de nieuwe medewerker start, ontvangt hij of zij een inwerkprogramma waarin staat aangeven hoe de eerste week eruitziet en hoe de begeleiding het komende half jaar gaat lopen.

Wij doen dit vanuit ons buddy-programma waarin een huidige collega gekoppeld worden aan nieuw medewerker. De nieuwe medewerker wordt gecoacht om het beste uit zichzelf te halen, om uiteindelijk een echte BIM Creators te worden. De buddy is het aanspreekpunt voor een nieuwe medewerker in de eerste maanden. Er is een gesprekscyclus in het inwerkprogramma opgenomen waar de nieuwe medewerker en buddy geregeld officiële contactmomenten hebben om de voortgang te bespreken.

Op jouw 1e werkdag zorgen wij dat je welkomstpakket klaar ligt, je map, veiligheidshelm en koffiemok. Daarnaast halen we je op dag 1 gelijk uit je comfortzone doordat je een presentatie gaat geven over wie je bent, wat je ambities zijn en wat je graag samen met de andere collega’s wilt bereiken. Dit is voor iedereen spannend maar het zorgt er vaak wel voor dat het 1e ijs gebroken is en men wat haakjes bij elkaar vindt in gezamenlijke interesses en ambities.

Wil je weten hoe het is om te werken voor BIM Creators? Bekijk de vacatures

BIM-Creators-Vacatures-Great-Place-To-Work-Certified4

Contactpersoon
Bjorn Pastoors & Maartje Luksemburg

Operationeel coördinator & Directeur

E-Mail: Bjornpastoors@bimcreators.nl & Maartjeluksemburg@bimcreators.nl

Media

GPTW BIMCreators Audit 2019
(pdf | 4.7 MB)