Flag

Westerduin Groep

Branche
Arbeidsbemiddeling
Locatie
Veenendaal
Opgericht in
2007
Aantal medewerkers

73

Website

http://westerduingroep.nl/

Westerduin-Groep-Great-Place-to-Work-Certified
GROEP WG BBQ 2021-15

Over deze organisatie

Hoe het allemaal begon…

In 2007 zag Westerduin het levenslicht met een eerste vestiging in Tiel. Met als belangrijkste missie; positieve impact maken op het leven van mensen. Vandaag de dag zijn er bijna 80 mensen werkzaam, hebben we 12 locaties en helpen we elke maand ruim 700 mensen aan een baan. En nog steeds is positieve impact maken ‘key’. Werken vanuit betekenisvolle waarden en het bouwen aan gezonde bedrijfscultuur met focus op sterke teams is wat Westerduin kenmerkt. Van nature hebben we een sterk ondernemend klimaat. Dat betekent dat we de business ieder jaar stevig willen laten groeien en dat de medewerkers meegroeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Wat wij doen

Als HR Partner van onze klanten richten we ons op instroom en behoud van personeel binnen diverse branches. Westerduin Groep bestaat op dit moment uit drie labels:

  • Westerduin Personeel: Westerduin Personeel doet niets liever dan mensen met de juiste werkmentaliteit aan een passende baan helpen. We richten ons hierbij op de aanpakkers binnen de bouw-, techniek-, logistiek- en groensector.
  • Westerduin Next: Westerduin Next is voortgekomen uit Westerduin Personeelsbemiddeling. Westerduin Next maakt zich sterk voor de bemiddeling van kantoor -en bureaufuncties, MBO 4+ en leidinggevende functies. Westerduin Next werkt vestiging-overstijgend waardoor ze in alle, voor Westerduin bekende regio’s actief zijn. 
  • Adhocdocent: Adhocdocent doet er alles aan om de beste mensen binnen het onderwijs in te zetten. We vinden het belangrijk dat docenten en talenten tot hun recht komen binnen het onderwijs. Sub-label van Adhocdocent is Klaswijs. Klaswijs is dé vervangingspool binnen het christelijke basisonderwijs.
Tineke Boom

"Leiding geven aan een bedrijf wat al meerdere jaren op rij door Great Place to Work gecertificeerd is, maakt me echt trots! Daar bouw ik heel graag aan verder. We willen zichtbaar werk maken van goed werkgeverschap en zetten volop in op het vergroten van werkgeluk voor onze medewerkers. Het bouwen aan een goede en gezonde bedrijfscultuur is al sinds de oprichting van Westerduin een belangrijke pijler. Great Place to Work helpt ons hierbij. Juist ook nu we (hard) groeien, scherpt het jaarlijkse onderzoek onder alle medewerkers ons. Het levert waardevolle sturingsinformatie op."

Tineke Boom
Directie Westerduin Groep

 

97%
Het werken in een leuke werkomgeving en gastvrijheid bij het ontvangen van nieuwe medewerkers.
 
94%
Verbondenheid tussen collega's onderling, iedereen kan zichzelf zijn en mensen helpen elkaar.
 
90%
Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken.
 
87%
Er heerst een sterk familie-/teamgevoel en we staan gezamenlijk voor onze zaak
 
CarlaMantenFotografie - WP_0738_1

Great Place to Work Certified

Westerduin Groep is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier is Westerduin Groep gecertificeerd. 

Bij Westerduin Groep scoren de medewerkers het hoogst op Kameraadschap. Zo scoort de stelling ‘Wanneer je hier komt werken, wordt ervoor gezorgd dat je je snel welkom voelt.' 100%

Colinda Boers transparant

"Het werken bij Westerduin Groep ervaar ik als zeer prettig! Dit komt voornamelijk door het werken in kleine, betrokken teams en de open houding die er binnen alle lagen van de organisatie is. Ook draagt Westerduin Groep zorg voor hun medewerkers, door het omzien naar elkaar en waardering op verschillende manieren te uiten. Niet alleen intern, maar ook extern. Daarnaast is er genoeg energie in de organisatie én dagen zij collega’s uit om dagelijks in hun werk positieve impact te maken!"

Colinda Boers
Recruitment consultant bij Adhocdocent

Werken bij Westerduin Groep

Welkom bij Westerduin Groep! Je welkom voelen, dat vinden we bij Westerduin heel belangrijk. Hier gaat het om je eigen ontwikkeling, maar zeker ook om die van de ander. Daarom zijn we dagelijks samen op zoek naar een optimale omgeving om tot bloei te komen.
Hier beginnen wij direct mee bij de start! Je eerste dag begint met slingers en een mooi cadeau: leuk dat je er bent! We laten je op verschillende manieren kennismaken met de organisatie.
Je mag werken op verschillende vestigingen, wat je direct kunt afstrepen van je Bingokaart. De Bingokaart helpt je de organisatie nog beter te leren kennen. Zo werk je bijvoorbeeld een dag op het hoofdkantoor, organiseer je een VRIJMIBO voor je vestiging en link je met al je nieuwe collega’s op LinkedIn. Dit alles is typerend voor de Westerduin cultuur kortom; omzien naar de ander en een werkplek creëren waarin elke medewerker tot bloei komt.

Werken bij deze organisatie? Ontdek de vacatures

CarlaMantenFotografie- WP Headshots - 116

Contactpersoon

Mirjam de Wit
Corporate Recruiter

Tel: 06 - 86 89 33 65
E-Mail: mdewit@westerduingroep.nl

 

Culture Audit Great Place To Work Westerduin Groep
(pdf | 9.7 MB)